sonunda onaylandı

Başlatan efe20, Haziran 18, 2009, 11:51:14 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efe20

arkadaslar sonunda vızem yabancılar daıresınde onaylandı sımdıde ızmıre fax cekılcek Allah bekleyenlere nasıp etsın cok mutluyum darısı sızlerın basına halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

meay

amin Allahım bizede nasip etsin bol sans

efe20

insalah dostum  Allah herkese nasıp etsın

hurricane66

Benim Hanimin kide bugün onaylandi hayirli ugurlu olsun kardes darisi kardeslerimize olsun

sekonder

efe20

tesekurler arkadaslar Allah bekleyenlerınkını bı an once cıkarsın ınsAllah

mavili_mavis

amin  ınsAllah  arkadasım hayırlı ugurlu olsun sımdıden :)

gülümse35

Gözün aydın arkadaşım ve hemşerim darısı başıma inşAllah,,ve tüm bekleyenlerin başına ..AMİNN

exlans

tebrik ederim hayırlı olsun.yeni yasantınızda size saglıklı mutlu basarılı yıllr dilerim RABBiM den :angel:İNSALLAH darısı bizlerin basına hiihi:)ozaman halaya arkadaslar efe arakdasımızın halayına buyrun halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

canan86

hayirli olsun arkadasim darisi bizim gibi tüm bekleyenlerin basina halayy:)

SEDAT08

Tebrik ederim Allah yolunu acik etsin halayy:)

efe20

Allah hepınızden razı olsun arkadaslar hepınız ıcın dua edıyorum ve edecegım ınsalah sızınde en yakın zamanda gelır gercekten cok kotu beklemek ama er gec cıkacaktır Allah sevenlerı ayırmasın

exlans

Alıntı yapılan: efe20 - Haziran 18, 2009, 09:24:01 ÖS
Allah hepınızden razı olsun arkadaslar hepınız ıcın dua edıyorum ve edecegım ınsalah sızınde en yakın zamanda gelır gercekten cok kotu beklemek ama er gec cıkacaktır Allah sevenlerı ayırmasın
Amin kardesim Amin

dinamo_35

bu aralar vizeler sıklıkla gelmeye başladı. çok sevindim tebrikler darısı bizim başımıza inşAllah..

gülümse35

amin dinamo_35 aminnn darısı bize

SİMURG

Gözünaydın arkadaşım..
Vizeni eline alınca halay çekeriz inşAllah dance:)

efe20

saolun arkadaslar vızeler pes pese gelsınkı halayımızın sayısı artsın dımı yaa  alkis:) alkis:)  ben sımdıden basladım halaya herkesı beklıyorum ınsalah herkesın bu ay ıcınde gelırde rekor kırarız almancax olarak  ya:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) halayy:) halayy:)