ALMANCAX a hangi ülkeden katiliyorsunuz ?

Başlatan esma 41, Eylül 23, 2008, 11:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALMANCAX a hangi

T
57 (33.9%)
Almanya
69 (41.1%)
T
22 (13.1%)
T
0 (0%)
Belcika
0 (0%)
Hollanda
0 (0%)
Avusturya
13 (7.7%)
Ingiltere
0 (0%)
Fransa
1 (0.6%)
Diger ... (belirtiniz )
6 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 161

sekonder

Liechtensteiner

Alıntı yapılan: sekonder - Temmuz 15, 2009, 10:23:42 ÖS
A1 en düşük, C2 en yüksek seviyedir... :)

O halde kandırıldım :) Listeyi tersine çevirelim o zaman tam olsun :)

Liechtensteiner

O zaman:

A1 (Başlangıç)
A2 (Düşük)
B1 (Orta)
B2 (İyi)
C1 (Yüksek)
C2 (Anadil)

olarak düzelsin :)

Bu durumda B2 ya da C1 olmam gerekiyor yani anlayacağınız üzere...

(Arkadaş doğru söylemiş ben tersten anlamışım demekki "A" kaliteden aklımda A'nın yüksek olduğu kalmış :) )

xmcraex

selam arkadaslar ben can.corumda dogdum,ankarada buyudum,8 senedirde istanbulda ikamet ediyordum.1 aydir almanyanin berlin sehrindeyim.yalniz buralarda hic türk yok hellersdorf bölgesi :(

esma 41

KonumuzALMANCAX a hangi ülkeden katiliyorsunuz ?

Almanya`dan.

nickinneönemivar

geçen sene kölndeydim.artık türkiyeye geri döndüm.keşke tekrar orada olsaydım

Mutim

Ben istanbulda yaşıyorum.. Allah nasip ederse vizem falan çıkarsa Almanya / Könlde yaşıyacağım.. Türkiyeyi seviyorum ama almanyayıda görmek istiyorum.

sanem

...mystery...

nachtigall

Alıntı yapılan: Liechtensteiner - Temmuz 16, 2009, 02:51:43 ÖÖ
O halde kandırıldım :) Listeyi tersine çevirelim o zaman tam olsun :)

oooo NAchbarr

in weclher Stadt lebst du in Liechtenstein?

ich wohne in Vorarlberg in Österreich

Aşil

münihe bağlı 80 km uzaklıkta schongau kasabası,wıelhaim e 25 km..

eddie

Almanyadan bayagi kisi varmis, bende Almanya - Köln deyim.

mrweee_xD

TÜRKİYE--ÇANAKKALE (almanca öğrencisiyim)xD

eminee

[bende türkiyede doğdum büyüdüm ve hala yaşıyorum 4 ay oldu evleneli sürekli vizeyi vermemek için direniyolar biz türkler naptık bu almanlara bi tarihini araştırmak lazım ben afyonun küçük bi ilçesinde yaşıyorum ve bu ilçenin tanınmış ailelerinden birinin kızıyım rahatsız edici bakışlar söylenmemek için direnipte söyleniveren sözler sinir bozucu tavırlar psikoloik yönden biraz kötüyümama anlıyorumki bu vize herkesin yaktı başını şimdi ne olcek halimiz valla bilmiyorum

selmanselda

bende almanyadan...stutgart tan...arkadaslar fahrschuleye basladim ...bana yardimci olabileceklere lütfen yazsin--

EL-TURCO

eminee link=topic=5954.msg191830#msg191830 date=1260042839]
[bende Türkiyede doğdum büyüdüm ve hala yaşıyorum 4 ay oldu evleneli sürekli vizeyi vermemek için direniyolar biz türkler naptık bu almanlara bi tarihini araştırmak lazım ben afyonun küçük bi ilçesinde yaşıyorum ve bu ilçenin tanınmış ailelerinden birinin kızıyım rahatsız edici bakışlar söylenmemek için direnipte söyleniveren sözler sinir bozucu tavırlar psikoloik yönden biraz kötüyümama anlıyorumki bu vize herkesin yaktı başını şimdi ne olcek halimiz valla bilmiyorum

sabir efendim sabir madem 4 ay oldu daha evleneliniz nasil olsa vizeniz cikar er gec sadece sabir edip  evraklari dikkatlice hazirlamaniz gerekir.
Alıntı yapılan: selmanselda - Ocak 30, 2010, 04:21:28 ÖS
bende Almanya'dan...stutgart tan...arkadaslar fahrschuleye basladim ...bana yardimci olabileceklere lütfen yazsin--

bende stuttgarttanim ne ögrenmek istiyorsunuz fahrschule hakkinda? yeni konu aciniz orada anlatiniz.yardimci olmaya calisalim.tsk