vize beklerken eksik evrak bildirisi geldi!!

Başlatan haberci, Temmuz 24, 2009, 04:39:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haberci

çok bahtsızım yav :( vize bekliyorum gele gele eksik evrak bildirimi geldi .20,07,09 da yabancıalr dairesi onay verdi ama  istanbuldaki konsolosluk vizemi vermek yerine ugrastıryo..benden sabıka kaydı istediler..ee bunu siticektiniz nie basında istmediniz ...offf offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

mavili_mavis

üzüldüm arkadaşim durumuna  herseyın sabrını verır rabım  yeterkı  sabretmesını bılelım  Allah yar ve yardımcın olsun  ama tanıdıgın  bır avukat  varsa onunla  temasa  gecın durumunuzu anlatın

SİMURG

Aile birleşimi için istenen evraklar da sabıka kaydı yok ki ???
Neyse onlar zorlaştırmaya çalışsın bakalım sende hemen al sabıka kaydını sok onların gözüne angry:)

haberci

aynen kardes bende oyle yapıcam zaten,pzartesi goturcem sabıka kaydını..zaten bunu benden basında yani vizeye basvurdugumda istemediler,yabancılar dairesi onay verdi vize için ve faxı cekti konsolosluga,buna ragmen vizeyi beklerken eksik evrak bildirimiyle benden sabıka kaydı istediler:)enteresan ya

polar002

sen işin sonuna  gelmişsin  onların isteyipte  isteyecegi son şey   belkide  sen bu yazıyı okurken  vizeyi  çoktan almış ve eşinin yanındasındır  herhalde,,
Alıntı yapılan: haberci - Temmuz 24, 2009, 04:39:03 ÖS
çok bahtsızım yav :( vize bekliyorum gele gele eksik evrak bildirimi geldi .20,07,09 da yabancıalr dairesi onay verdi ama  istanbuldaki konsolosluk vizemi vermek yerine ugrastıryo..benden sabıka kaydı istediler..ee bunu siticektiniz nie basında istmediniz ...offf offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

haberci

aynen oyle kardesim,su an esimin yanida ve almanyadayim:)o benden i stenen son seydi onu goturdum be 1 hafta sonra vizem geldi..saolasin beni anilarima goturdun:))

polar002

ne iş yapıyorsun şuanda orada  durumlar  nasıl oralarda söylede bizde ona  göre gelelim :) işin şakası  bi yana umarım herşey  gönlünce  olur sağlıcakla