olayyyyyyyyyyyyyyyyyyy VIZEM ELIMDE

Başlatan mavili_mavis, Temmuz 30, 2009, 03:50:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavili_mavis

OH  BE    SONUNDA  COK  SÜKÜR RABBİME  VIZEM  CIKTI DARISI  TÜM ARKADAşLARİN BAşİNA İNSALLAH  DUALARIM TÜM   SİZİNLE  ARKADAşLAR

kamakazi

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) tebrıkler darısı bekleyeenlerın basına sen nerden basvurmustun dance:) dance:) dance:) dance:)

arkadas29

cok sevındın sevgılı kardesım  ınsAllah orda da mutlu olursun

engelli83

mavili_mavis

Alıntı yapılan: kamakazi - Temmuz 30, 2009, 05:13:26 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) tebrıkler darısı bekleyeenlerın basına sen nerden basvurmustun dance:) dance:) dance:) dance:)
sagol arkadasım ben  ankarabuyukelcılık alman konsoloslugundan basvurdum

mavili_mavis

mavili_mavis

Alıntı yapılan: arkadas29 - Temmuz 30, 2009, 06:09:43 ÖS
cok sevındın sevgılı kardesım  ınsAllah orda da mutlu olursun
insAllah  tek  istegimiz  mutlu  mesut olmak

mavili_mavis

haberci

Tebrikler mavili ya..sevindim inan senin adına..ne kadar sürdü çıkması basvurunu, almanyadan onay tarihini ve vizenin eline gecme tarihini yazarsan sevinirim!

tuana_2009

teprık ederım kardesım hayırlı ugurlu olsun   sımdıden  hayırlı yolculuklar dılerım

mavili_mavis

Alıntı yapılan: haberci - Temmuz 30, 2009, 10:56:30 ÖS
Tebrikler mavili ya..sevindim inan senin adına..ne kadar sürdü çıkması basvurunu, Almanya'dan onay tarihini ve vizenin eline gecme tarihini yazarsan sevinirim!
arkadasım  02.06.2009 da  basvurumu yaptım 29.06.2009 da  yabancılar daıresıne  evraklarım ulastı 23.07 2009 da  almanyadan onay alındı faxlandı   30.07.2009 da ıse  yanı bugun elımde teslım  aldım

mavili_mavis

Alıntı yapılan: tuana_2009 - Temmuz 30, 2009, 11:11:16 ÖS
teprık ederım kardesım hayırlı ugurlu olsun   sımdıden  hayırlı yolculuklar dılerım
sagol canım tsk ederım  Allah bu sevıncı   butun arkadaslara  nasıp etsın ınsAllah

oguzhan_21

Tebrik ederim Maviş  ,Allah en kısa zamanda Eşine kavuştursun .Darısı Bizlerin başına.

SİMURG

Canım arkadaşım tebrik ediyorum.Gözümüzaydın olsun.Kendimin ki kadar sevindim vAllahi yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
Eeee haydi halaya o zaman halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

mavili_mavis

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Temmuz 31, 2009, 12:00:21 ÖÖ
Tebrik ederim Maviş  ,Allah en kısa zamanda Eşine kavuştursun .Darısı Bizlerin başına.
tsk ederım  arkadasım  ınsAllah  darısı  tum bekleyenlerın basına

mavili_mavis

Alıntı yapılan: SİMURG - Temmuz 31, 2009, 01:00:35 ÖÖ
Canım arkadaşım tebrik ediyorum.Gözümüzaydın olsun.Kendimin ki kadar sevindim vAllahi yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
Eeee haydi halaya o zaman halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

sagol canım Allah  razı olsun insAllah hep  boyle guzel heberler alıp gulerız mutlu  oluruz