27.08.2009 A1 sınavını geçtim hic korkulacak bir sey yokmus

Başlatan Cenkyasi, Eylül 01, 2009, 01:02:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenkyasi

Merhaba arkadaslar

bende evden calısıp kursa gitmeyenlerdenim sertifikamı bugun aldım. sınav o akdar zor degil hatta ben konusma bolumunde dilim tutulup nerdeyse hic bir seye cevap veremedim . ve mektubu yanlıs yazmama ramen sertifikamı aldım yeterki dinleme anlama birazda yazma bu kadar kendinizi tanıttınızmı bitti . :)

sıra vizede bekle beni Alamanyaaa

eins

romantikserserii38

kardes bendensin bende 28 08 2009 ıstanbulda gırdım  kazandım almanyada gorusuruz bedenler gorusmesede aynı yoldan gectık ruhlarımız hıssetsınler dımı..... alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:) yuppi:)

Cenkyasi

Mektubun konusu
cok farklıydı iş arkdasınız sizi dogum gununne davet ediyor sizin o gun icin bir isiniz var gec gidiceksiniz bu iş nedir niye gec gidiyosunuz

ozur diliyerek gec gideceginizi soyleyin

ama benim atladıgım mektubu bir arkadasımızın acına yazıyormusuz bu nedenle ben mektupda basarılı olamdım ben kendi adıma yazdım cunku burda gordugum butun ornekler oyleydi bende dikkat etmedim siz siz olun dikkat edin mektubu kimin icin yazdıgınıza

beau

bu söediğin mekubu gözüm kapalı kursta yapıyorum inş böle kolay gelir

oxijenn

tebrik ederim...neredeyse hiç konuşamadan sınavı geçmişsin. ben goethe de kurs alıyorum ama hiçte kolay olduğunu duymuyorum.umarım bahsettiğin gibidir.

xmcraex

kardes goethede kursa gidiyorsan hic korkma kursun basari orani nerdeyse %90 önemli olan senin calisman sadece