Kafam karısık..

Başlatan Mutim, Kasım 16, 2009, 01:23:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaşlar,kursa gidiyorum herşey başlarda çok iyi ama bu artikeller işi çok zorlaştırıyor.. ve kafamda sıkıntı yapdım sağlıklı calısamıyorumda işlerden dolayı,hafta sonuna gidiyorum.. ama birde hafta içine gitmeyi düşünüyorum. hangisi uygundur.. hafta içimi hafta sonumu? birde  hoca anlatıyor,ilk okul 5den ayrılanlar varmıs ama cok iyi bir sekilde kazanmıslar ben anlamaıdm nasıl oluyor.. şuan çok iyi gidiyor ama işte.. kuruntular adama öldürüyor :) hoca birde diyor herşeyi kafanıza takmayın ben size sınavı kazandıracak derece de calıstıracam sunu bilmiyorum bunu bilmiyorum diye dert etmeyin gerisini orada öğreneceksiniz diyor.. insAllah dediği gibi olurda kazanırım

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Mutim - Kasım 16, 2009, 01:23:46 ÖS
Arkadaşlar,kursa gidiyorum herşey başlarda çok iyi ama bu artikeller işi çok zorlaştırıyor.. ve kafamda sıkıntı yapdım sağlıklı calısamıyorumda işlerden dolayı,hafta sonuna gidiyorum.. ama birde hafta içine gitmeyi düşünüyorum. hangisi uygundur.. hafta içimi hafta sonumu? birde  hoca anlatıyor,ilk okul 5den ayrılanlar varmıs ama cok iyi bir sekilde kazanmıslar ben anlamaıdm nasıl oluyor.. şuan çok iyi gidiyor ama işte.. kuruntular adama öldürüyor :) hoca birde diyor herşeyi kafanıza takmayın ben size sınavı kazandıracak derece de calıstıracam sunu bilmiyorum bunu bilmiyorum diye dert etmeyin gerisini orada öğreneceksiniz diyor.. insAllah dediği gibi olurda kazanırım
evet arkadasim cok ayrintiya girmene gerek yok , sadece sana gerekli olanlari al.... zaten buraya gelince ögreniyorsun ne ise yaradigini, aslinda bi ise yaradigida yok ama,,,, zaten sinavda artikelleri ilgilendiren birbölüm yok! bak göreceksin abartilacak kadar bi zorlugu yok! 

Mutim

Duygu Hanım, yorumlarınıza bakıyorum.. Allah kalbine göre versin, çok içten ilgiyle rahatlatıcı cevaplar yazıyorsun sağolasın teşekkür ederim..

Mutim

hafta içimi yoğunluk olarak iyi,yoksa hafta sonumu ? birde söyle bir sansim var.. ben 4 haftadir. kursa gidiyorum. benim kursum 21.de hafta içi olarak acılacak. geçici olarak hafta sonuna geçtim.. ama işte öneri olarak hangisi daha yarayışlı :) ikisinede gitmem  sansim var hem hafta içi hem hafta onu yapabilirmiyim,bir yarar görürmüyüm sizce

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Mutim - Kasım 16, 2009, 11:01:43 ÖS
hafta içimi yoğunluk olarak iyi,yoksa hafta sonumu ? birde söyle bir sansim var.. ben 4 haftadir. kursa gidiyorum. benim kursum 21.de hafta içi olarak acılacak. geçici olarak hafta sonuna geçtim.. ama işte öneri olarak hangisi daha yarayışlı :) ikisinede gitmem  sansim var hem hafta içi hem hafta onu yapabilirmiyim,bir yarar görürmüyüm sizce
arkadasim ben hafta ici gitmistim haftada 5 gün baya yogun birkurstu e dolayisiyla hergün yeni birkonu gördügün icin muhakkakki o aksam o konuyu tekrar etmen gerekiyor, e diger günde ogünkü konuya calisman gerekiyor derken birde bakmissin daha dünkü konuya adam akillli calisammamisken hergün yeni birkonu! bence hafta sonu birkursa git derim en azindan görmüs oldugun konulari hafta iccinde cok rahat birsekilde calisabilesin. en azindan calismaya cik firsatin olur hem burdan hem kitaplarindan! gercektende bu sitede cok yarayisli bilgiler var sinava yönelik en azindan internetten calisma firsatida blursun. ama hafta icindee nerdeeeeee eve zor düsüyosun internetten bakmaya bile zamanin yok! yinede senin secimin canim!

Mutim

SÖYLEMLERİN MANTIKLI GELİYOR,AMA İşTE YOĞUNLUK OLUNCA EN AZINDAN DAHA ÖNCEKİ TEKRARLARIM İşİMİ KOLAYLAşTIRIR DİYE DÜşÜNDÜM.. CÜNKÜ KAYBETMEK İSTEMİYORUM SINAV OLARAK TEK GİRİşTE BİTİRMEK İSTİYORUM İşİ AÇIKCASI,HAYIRLISI ARTIK EVET BU SİTE BİLGİ İÇİN ÇOK İYİ AMA İşLERİMİZDE SÜREKLİ KAFA PATLATTIĞIMIZ İÇİN.. HAFTA İÇİDE İşTE PEK ZAMAN BULAMIYORUZ CALISMAK İÇİN. EN AZINDAN KURS ORTAMINDA BİRAZ YOĞUNLAşIRSAK MECBUR KALIRIZ.. BAKALIM HAYIRLISI :)

HamzaD

Arkadasla Yarım edermısınız..Ben Bı alman kısıyle evlenecem turkıyedemı evlenıyım yoksa almanyadamı hanqısı daha ıyı ve daha avantajlı Lutfen cvb yasın

leyla_29

Alıntı yapılan: Mutim - Kasım 16, 2009, 01:23:46 ÖS

selam arkadaşım artikelleri almancayı ilk öğrenirken kafaya takmayan yok. benim tavsiyem bir kelimeyi öğrenirken muhakkak artikeli ile beraber öğrenmeye çalış ama şunuda bil ki sınavda hiç önem vermiyorlar artikile hiç stres yapmaya gerek yok gerçekten kolay bir sınav  girdikten sonra anlayacaksın. başarılar

Mutim

leyla hanım.. hem hafta içi hemde hfata sonu gitmeyi düşüyorum ne dersinizbu konu hakkında :)

leyla_29

valla arkadaşım çok verim alabileceğini düşünmüyorum hafta içi ve hafta sonu gidersen. ben hafta içini  tavsiye edebilirim. en azından akşamları ve hafta sonu tekrar yaparsın ben hafta sonu gittim ama hafta sonuna kadarda konulara bakmazsan unutabiliyosun

Mutim

:) almancanın içinde boğulmak istiyorum :D

bio_tekns

ARkadasım öncelikle senin soruna cevap verim sen sınavlarda artikellerden sorumlu deilsin... zaten bunu ilk aşamada bekleseler sen C1 alırsın onun icin kafana takma sınava yogunlas.... ikiniz arkadas sen almanyada nasıl evlenecen turist olarak cagırcak orda öylemi evlenecen bunları belirtsen iyi olurdu ama ben kendi sahsi fikrim ve yeni evlenen ve yeni almanya vizesi cıkmıs biri olarak sunu söyleye bilirim sen tr de evlenmen lazım ki salla bunu bunlardan önce sunları dusun sınav a1 sınavı sonra konsolosluk sonra eşinin orda alcagı maaş sonra ev kişi başı 12 metre kare sonra orda yabancı polisle görüsülür onay gelmesi 1 ay sürer sonra abas yolcu dersin bunlardan birinden biri olmasa olmaz diger istisnalar haric yani sabıka falan filan varsa isin biraz zorlanır neyse kendinize ii bakın