vizem çıktı

Başlatan djunn, Aralık 04, 2009, 09:01:38 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djunn

arkadaşlar selamlar vizem elime ulaştıi darısı tüm bekleyenlere...

Mutim

Alıntı yapılan: djunn - Aralık 04, 2009, 09:01:38 ÖÖ
arkadaşlar selamlar vizem elime ulaştıi darısı tüm bekleyenlere...

Sevgili djunn, Allah mutluluğunua artırsın darısı bizim gibi bekleyenlere.. Ayrıca vizeye ne zaman basvurdun, ne kadar bir zaman için de aldın, bunları bir yazarsan arkadaslarımız da bilgilenmiş olur.. mutluluklar

djunn

mutim teşekkürler iyi dileklerin için, vize başvurusunu 21 ekimde yapmıştım ve 26 kasımda da elime ulaştı. yaklaşık 1 ay sürdü.

Mutim

Çok sevindim kardeşim.. Allah sevdiğine kavuşturup ömür boyu mutluluklar getirir,uğraşlarınızın meyvesini birbirinize olan bağlılığınızla alırsınz inşAllah

djunn

mutim teşekkürler kardeşim, beni almanya da bekleyen birisi yok ben orda bir firmadan iş teklifi aldım o sebeble gidiyorum, ama belli olmaz kısmet bu işler:)

gamzee

tebrikler djunn..darısı bizlere olsun..burada çoğumuzun amacı aynı olduğu için mutim de oyüzden öle dedi galiba..nese Allah seninde işlerinde kolaylık wersin diyelim...bizleride sevdiğimize kavuştursun inşAllah..tekrardan tebrikler  ;D ii yolculuklar  ;D

Mutim

:)) gamze doğru söylüyor :) ne diyelim Allah işlerinde kolaylık versin.. Hakkında herşeyin hayırlısı..

djunn

teşekkürler arkadaşlar, umarım herşey herkesin istediği şekilde olur ve herkesizin vizesi sorunsuz bir şeklilde çıkar ve sevdiklerine kavuşur.

selamlar

Mutim

Amin dostum.. unutma bizleri ara sıra gel buraya :) hangi şehre gidiyorsun bu arada almanyanın

serkem0103

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

tebrikler darısı tüm bekleyenlerin başına

serkem0103

Evet arkadaşlar bende vizemi aldım bugun konsoloslukla görüştüm vizem çıkmış pazartesi gün almaya gidecegim vizemi ankaradan darısı sizlere artık herkezlerin yolu açık olsun sorunsuz halledersiniz umarım yolunuz açıkolsun

yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

gamzee

Alıntı yapılan: serkem0103 - Aralık 04, 2009, 04:26:54 ÖS
Evet arkadaşlar bende vizemi aldım bugun konsoloslukla görüştüm vizem çıkmış pazartesi gün almaya gidecegim vizemi ankaradan darısı sizlere artık herkezlerin yolu açık olsun sorunsuz halledersiniz umarım yolunuz açıkolsun

yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
tebrik ederim arkadaşım...darısı başımıza offf offf..sizleri böle gördükçe walla mutlu oluyorum.bnde 3.ayda başvuru yapcam inşAllah...umarım bnde sizler gibi vizem çıktıııı die yazarım..umarım tüm vize bekleyenler bu mutlu haberi alır..Allah herkesin gönlüne göre wersin..

djunn

mutim, kısmetse bu ayın 12 sinde yolculuk Hamburga, tabikii ziyaret edeceğim burayı, hakikaten çok yardımcı oldu bana, tüm site sakinlerine de yardımları için teşekkürler.

eminee

ahhhhhhhh ahhhh keşke ama olmuyo işte