en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

BASARI

4 yasinda basari ...pantolonuna isememektir.
12 yasinda basari ........arkadas bulabilmektir.
16 yasinda basari ............ ..araba kullanabilmektir.
20 yasinda basari ............ ...Ask yapabilmektir.
35 yasinda basari ............ ......para kazanabilmektir.
50 yasinda basari ............ ......para kazanabilmektir.
60 yasinda basari ............. ...Ask yapabilmektir.
70 yasinda basari ............ ..araba kullanabilmektir.
75 yasinda basari .........arkadas bulabilmektir.
80 yasinda basari ....pantolonuna isememektir.

buna ÇAN EGRISI DENIYOR

;D

ATAAN

Bir Trakyalının Aşk Mektubu

Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,

Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin beyav...
Abe Allah belacımı versin seni çok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime..

Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya. Ekmekten sudan kesildim artıkın.

Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım. Üldürdün beni beyaa...

Düşün bobam düşün.. Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını. Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner. "Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep..
İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...

şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye göndöndü sapına döndük anacını satımının. Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış. Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beyaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana. Yosa atar em vAllahi em billahi damarları beynimin. Buzmayasın adamın aklını. Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklemi...
Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem...

Seni er şeyden çok seven sevgilin;
Yolsuzların Kara Mümin.

;D

...mystery...

NİLSENAM

Bir gün üç tane kardeş bakkala gideceklermiş birinin adı Sanane,Birinin adı Banane birinin adı da Terbiye imiş. Terbiye hastalanmış Annesi diğerlerini götürmüş bakkala bakkalın sahibi sormuş Sanane'ye;
-"Senin adın ne?"
-"Sanane"
-"Bari kardeşininkisini söyle"
-"Banane"
-"E oğlum sizin hiç terbiyeniz yok mu?
-"TERBİYE evde kaldı amcacığım"...

;D ;D

...mystery...

lengur

Bunlar daha önce eklenmiş mi takip etmedim ama ben yeni duydum. :)

Temel:
“Bağa perşembe günleri fıkra anlatmayun da.” Der.
Arkadaşları:
“Neden?” diye sorarlar.
Temel:
“Ertesi gün cuma namazında akluma geluyi güleyirum” der.

Adamın karısı kaybolmuş. Sormuş, aramış, bulamamış, karakola gitmiş... Komiser Temel`miş. Derdini anlatmış.
Komiser kadının resmini istemiş, cüzdandan çıkarıp vermiş...
Komiser Temel, uzun uzun fotoğrafa bakmış:
"Hemşerum, eyi duşundun mi? Ha pu kariyi, haggaten bulmamuzi isteyi misun?"

Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış. Bunu gören arkadaşı Temel ,yanına yanaşmış ve konuşmaya başlamışlar,
"Niye attun o güzelum saati havuza?"
"Nasıl yüzdüğünü görmek için."
"Peki, kurdun mi oni ?" "Hayır."
"Be enayi, hiç kurmadan yüzen saat gördu mi?"der.

lengur

Temel gece evine giderken bir hırsız görür…Hırsız Dursun’un evine girmek için pencere demirlerini kesmektedir…
Temel, “uşağum sen ne yapayisun öyle?” diye sorar.
Hırsız, “Hiç amca kemençe çalayirum” der.
Temel, “Ama bu kemençenun hiç sesi çıkmayı, neden?” diye sorar.
Hırsız, “Amca, kemençenun sesi yarun çıkacak” der.

Temel,“ Oğlum, bu gün okulda ne yaptınız?”
“Baba, dinamit imal ettik.”
Temel,
“Peki, yarın okulda ne yapacaksınız?”
“Hangi okulda!”

lengur

Aynen kopyalanmışlardır. :)

"Emekli Temel’le Dursun parkta güvercinlere yem atıyorlarmış.Temel,“şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarumuzi hatırlayirum” demiş.
Dursun, “Neden?” diye sorunca…
Temel,
“Yerde dolaşurken elümuzden yeyiler. Havalanınca da kafamuza mıçayiler” demiş."

"Temel, boşanma davası için hakimin karşısına çıkmış ve şikayetlerini
anlatmaya başlamıştır:
“Karım Fadime üç yıldan beri ne bulursa bağa fırlatuyi hakim bey!”
Hakim Temel’in bu şikayetinden sonra hemen sözünü kesip merakla sorar:
“Be adam, o zaman bu davayı açmak için niye üç yıl bekledin?”
Temel büyük bir saflık içinde cevap verir:
“Hakim bey, çünki artuk isabet etturmeğe başladi.”

"Trabzon’un bir köyünde yol çalışması yapılıyormuş.Köylüler eşeğin birini salıp geçtiği yerden yolu geçiriyorlarmış. O sırada oradan geçmekte olan mühendis görmüş bunları.
Merak etmiş; gitmiş yanlarına.
“Merhaba dayı ne yapıyosunuz böyle?” diye sorar.
Köylü Temel,
“Eşeği salıveruyiruk,gittiği yeri yol yapayiruk”der.
Mühendis yerlere yatmış gülmekten, öyle şey mi olur diye.
Alaycı bir tonla:
“Eee demiş, eşek bulamayınca napıyonuz?”
Köylü Temel,
“O zaman Ankara’dan mühendis isteyiruk.”

" Yaşlı Temel köydeki mısır tarlasını kazamayacak durumda olduğundan oğluna mektup yazar,
“Oğlum gel şu mısır tarlasini kazda, tekrar gidersun.Çok yaşlandum yapamayirum uşağum”
Temel’e oğlundan cevap gelir,
“Baba, sakın o tarlayı kazmaya uğraşma, ben vurduğum adamlarun hepsini o tarlaya gömdüm”der. Ertesi gün durum jandarma ve emniyete intikal eder. Tarlayı didik didik ederek kazarlar ama hiç bir ceset bulamazlar.
Temel oğlundan aldığı son mektupta oğlu şöyle yazmaktadır,
“Babacuğum benden bu kadar, ellerunden öperum”

lengur

İlkokulda öğretmen, Temel'e sormuş. "İki kere iki"

Temel düşünmüş ve cevap vermiş: "10"

Öğretmen kızmış:  "Oğlum iki kere iki dört, bilemedin beş eder; nereden on edecek!"

"Temel askere ilk gittiği zaman komutanın biri askerlerin hepsini çağırarak benim adım "Aslan oğlu Aslan" demiş ve ismimi her geldiğim zaman herkese soracağım demiş ve gitmiş.

Bir-iki gün sonra komutan tekrar gelmiş ve askerlere adını sormuş.Sıra Temele geldiği zaman "benim ismim ne?" diye sormuş.

Temel, bir türlü ismi hatırlayamamış ve en sonunda "bi hayvan oğli hayvan du ama çıkartamadım" demiş.

Küçük Temel, kendinden daha büyük olan Dursun'a yan yan bakarak: "Söylediğin sözü geri alman için sana beş dakika süre veriyorum!" dedi.
Dursun  kabararak:
"Bak hele sen. Peki beş dakika sonra sözümü geri almazsam ne olacak?" diye diklendi.
Küçük Temel biraz düşündükten sonra:
"Peki söyle ne kadar zaman istiyorsun?" dedi.

lengur

Temel ve Cemal deniz kıyısında oturmuş balık tutuyorlardı.

Temel bir ayakkabı çekti. Cemal bir süzgeç çekti.

Derken bir terlik çekince,Temel;

“Ula Cemal puradan gidelum, aşağıda birileri oturuyi” der.

lengur

Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve yüksek sesle Cami Cemaatine sorar :

-Aranızda müslüman olan var mı ? korkudan kimse birşey diyemez. Bir müddet sonra yaşlı bir adam ayağa kalkar ve ' ben müslümanım' der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıda ki koç sürüsünü gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin! ? der.

Yaşlı adam bayağı bir hayvanı kestikten sonra ' ben yoruldum , artık başka birini bul ' der....

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve cemaate yüksek sesle tekrar sorar:

-Aranızda başka müslüman var mı , varsa yanıma gelsin ?

Az önceki giden yaşlı adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

' Ula bağa ne bakıp duraysunuz uşaklar ? İki rekat namaz kildurduk diye müslüman mı olduk ' ... Yüce İsa hepimizi korusun...

lengur

Temel ile İdris’in eline Victoria’s Secret’ın kataloğu geçmiş. Bakmışlar her sayfada fıstık gibi kızlar, hepsi birbirinden alımlı, çıldırtıcı iç çamaşırları içinde, yarı çıplak poz veriyorlar.  Üstelik altlarında yazan fiyatları da sudan ucuz, 20 dolar, 30 dolar... Olur mu olur, Temel ile İdris birer tane ısmarlamış, beklemeye başlamışlar.

Aradan bir iki ay geçmiş, Temel hâlâ internetten sipariş ettiği kızı bekliyor, kız gelmiyor. Yolda İdris’e rastlamış, “Yahu paralar boşa mı gitti, nedir, benimki yok meydanda, seninki geldi mi?” diye sızlanmış. İdris, “Valla benimki geçen gün donunu yolladı” demiş, “Kendisi de bugün yarın varır herhalde!”