aile birleşimi

Başlatan ttyy, Ocak 14, 2010, 02:23:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadriye_01

arkadaşlar yazarken yaptığım bazı harf eksikliklerinden dolayı özür dilerim düzeltmek istedim ama yapamadım iyi dilekleriniz için tşk ederim ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

hasan_rojda

arkadaslar benim kocamin vizesi 7 günde cikti cok ama cok mutluyum ya inanin anlatamam bugun postaneden gidip aldi cok mutluyum darisi diger bekliyenlerin basina sunuda demek istiyorum benim süresiz oturumum bile yok ama islemlerim cok hizli oldu bitti ya cokkkk ama cok mutluyummmmm ins herkesin vizesi benim esiminki gibi erkenden cikar :)))))))))))) sali gunu kocam yanimda olcak Allahin izniyle :)))

ttyy

kadriye kardeşim inan bana çok ama çok üzüldüm inşAllah bundan sonra işleriniz yolunda gider ve hepimiz tez vakitte eşlerimize kavuşuruz

ttyy

hasan rojda kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olasun rabbim bu sevinci tez vakitte bizlerde yaşatsıın bişey sorcam sen alman vatandaşımısın ve almanyada hangi şehirdesin yazar ve bizi bilgilendirirsen sevinirim.

ttyy

slm mutim kardeşim nasılsın.rabbim sen benim ve bütün vize bekleyen kardeşlerimizin yardımcısı olsun rahmet,merhamet ve yardımını biz aciz kullarından esirgemesin

Mutim

Alıntı yapılan: ttyy - Ocak 25, 2010, 02:41:08 ÖÖ
slm mutim kardeşim nasılsın.rabbim sen benim ve bütün vize bekleyen kardeşlerimizin yardımcısı olsun rahmet,merhamet ve yardımını biz aciz kullarından esirgemesin

dostum sen neredesin sen ya, bi msne gönder dedik :) kayboldun ortadan ben cok iiyiyim sükürler olsun sen nasılsın ? Allah'ı yolunda gidipde işi kötü olan insanmı var kanka :) Aminnn duaların için Allahda kalbine  göre verir.. msneni yazmayı unutma

ttyy

buralardayım kardeşim benim iyiyim hamd olsun ben seni ekledim şimdi msn i aç benim adresimi görürsün hemen ekle beni kardeşim

ttyy

üfff kardeşim rabbim seninle olsun inşAllah sınavın umduğundan daha iyi geçer ve sertifikanı alırsın yüce rabbim sınava girecek ve vize bekleyen bütün kardeşlerimin ve benim yardımcımız olsun inşAllah

ttyy

esraaras kardeşim sanada sınavında başarılar dilerim rabbim seninle ve yardımcın olsun

ttyy