VIZE BEKLEYENLER KERVANI

Başlatan Chete66, Mayıs 26, 2009, 02:37:45 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetayse

13 ocak itibariyle beklemekteyim insAllah en kısa zamanda cıkar herkesin Allah yardımcısı olsun

sims3

ARKADSLAR BENİDE EKLEYİN Bİ ZAHMET SİMS3 20.01.2010 BAşVURU TARİHİM

advo09

ARKADAşLAR BİLGİSİ PLAN VARSA SÖYLEYE BİLİRMİ ACABA? BENİN YABANCILAR şUBESİNDEN EVRAKLARIN ORJİNALİ YOKMUS HALA ONLARI BEKLİYORLARMIS AMA FAKSLA GÖNDERİLEN EVRAKLARA GÖRE TAMAM DEMİş MEMUR KADIN BENDEKİ AVRAKLARIN KOPİLERİNDE SORUN YOK DEMİş ORJİNALLERİNİ GÖRMEM GEREK DEMİş BEN BAşVURU YAPALI 6 HAFTA OLDU YA ALTI HAFTADA EVRAKLAR POSTA İLE ALMANYAYA GİTMEZMİ BİDE İZMİR KONSOLOSLUĞUNDAN BUNU SORABİLİCEMİZ Bİ YER VARMI TELEFONU YADA

sims3

arkadasım oncelıkle sunu belırteyım benımde evraklarım yabancılar daireinde senınle durumum aynı ama benım basvurum senınkı kadar uzun degıl sunu belırteyım sorun burada degıl konsolosluk evrakları once esının oturdugu eyaletın yabancılar dairesıne gonderıyor yanı konsolosluktan gıtmıstır oraya ama oradakıler tutmuslar senın evrakları anlasılan bence sorunun orada burayla alakalı degıl yanı once eyalete sonra yasadıgı yere gıdıyor

advo09

NE YAPICAZ KARDEşİM BİZ BİşEY YAPABİLİRMİYİZ BENİM ÇOÇUK ÜZERİNDEN BAşVUR DAHA ERKEN OLUR DEDİLER HEMDE YANİ MEMUR ONAYLAMIS BENCE SORUN YOK DEMİş EVRAK ASILLARI NEDEN ORDA TUTULUR SENCE

afrooo

slm.arkadaşlar bende 21 aralık 2009 da başvurdum konsolosluğa.şuan beklıyorum.almanyada nişanlım auslaenderbehördeye evraklarımın hala gelmediğini söylemişler.bende burda konsolosluğu aradım incelemedeymiş.neden hala almanyaya gitmemiş olabılır acaba ?ben 2 evlılık gecırdım şimdiye kadar.bu 3. olacak ,acaba bu sorun olurmu? ama korkum yok ben sahte evlilik yapmıyorum .

leylaaa

selam arkadaşlar 2 aralıkta basvuru yapmıstım ve vizem bugun onaylandı yani 2 aya yakın bir süre geçiyor sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım

ttyy

leyla kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun sormak isyediğim konu eşine yabancılar dairesinde neler sormuşlar

leyla_29

Alıntı yapılan: leylaaa - Ocak 28, 2010, 08:27:17 ÖS
selam arkadaşlar 2 aralıkta basvuru yapmıstım ve vizem bugun onaylandı yani 2 aya yakın bir süre geçiyor sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım
arkadaşım vizen hayırlı olsun Allah bizede bu mutluluğu yaşatır inşAllah benim sormak istediğim eşin alman vatandaşımıydı ikiniznde ilk evliliğimi konsolosluk görüşmen nasıl geçti biraz ayrıntı verirsen sevinirim.

murgani

Alıntı yapılan: leylaaa - Ocak 28, 2010, 08:27:17 ÖS
Vizen Hayırlı Olsun Leyla Kardeş,Bundan Sonraki Yaşamında Mutluluklar Diliyorum.. okey:)

Benim Herhangi Bir Sorum Yok..

eminee

arkadaşlar ben şubatın 16 sında sorguya gireceğim eşimle aynı anda eğer bu sorguya giren varsa aranızda beni bilgilendirirmisiniz biraz sorular hakkında yani

haberci

Esinize ve size hemen hemen ayni sorular sorulacak,cevaplarinizin birbiriyle tutarli olup olmadigi bu sekilde anlasilicak...Bence rahat bir sekilde ,panik yapmadan esiniz ve siz sorulara dogru bir sekilde cevap verirseniz problem olmazz..umarim hayilrisi olur sizin adiniza..

eminee

bu yüzden psikolojik tadavi görüyorum ya varmı böyle bişey uyuyamıyorum ilaç kullanıyorum hepsinin Allah belası versin herkese çektirdikleri bu ayrılığın hesabını nasıl verecekler bilmiyorum ama yine de sabrediyorum 7 aydır

haberci

Gercekten cok zor anlayabiliyorum sizi..ama inanin sonucta biticek bu sikinti..vizeniz eninde sonunda gelir,ve ondan sonra almanyadaki sikintilar baslar..yani hayat hep sikintilarla dolu..dilerim bir an once vizeniz cikar ve en azindan esinizin yaninda olursunuz...

sevdacicegi

Selamun Aleykum kardesler,

ALLAH c.c hepinizin yardimcisi olsun benim esimde yeni ankaradan basvuru yapti kagitlarinin buraya gelmesini bekliyorum cok uzun sürüyor mu : (

Mutim

Alıntı yapılan: sevdacicegi - Ocak 29, 2010, 04:54:18 ÖS
Selamun Aleykum kardesler,

Allah c.c hepinizin yardimcisi olsun benim esimde yeni ankaradan basvuru yapti kagitlarinin buraya gelmesini bekliyorum cok uzun sürüyor mu : (

Aleyküm selamlar kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin içi şu mübarek Cuma gününün hürmetine yüce Allahım senin eşini biran önce sana kavusturmayı nasip etsin ve bizleride içinde bulunduğumuz durumlardan kolayca kurtarak, eşlerimize kavustursun.. Teşekkür ederim..

Kardesim eksik evrak yok ise 10 15 gün içinde gelindiğini biliyorum.. Hayırlısı insAllah

sevdacicegi

Alıntı yapılan: Mutim - Ocak 29, 2010, 04:59:45 ÖS
Aleyküm selamlar kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin içi şu mübarek Cuma gününün hürmetine yüce Allah'ım senin eşini biran önce sana kavusturmayı nasip etsin ve bizleride içinde bulunduğumuz durumlardan kolayca kurtarak, eşlerimize kavustursun.. Teşekkür ederim..

Kardesim eksik evrak yok ise 10 15 gün içinde gelindiğini biliyorum.. Hayırlısı insAllah

aminnnn aminnnn Rabbim herkesi sevdiklerine kavustursun ayriliklar yasatmasin,

insaALLAH hayirlisiyla gelir sikinti yasamadan biran önce vizeyi verirler cok zor bir dönem oluyor   :-\