tlf nosu meşgul

Başlatan RIBERY, Şubat 03, 2010, 09:10:44 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RIBERY

slm arkadaşlar  0212 340 49 00 nolu tlf senı yönlendırıyor sonunda da meşgula düşüyor ve bunun dışinda hangı nolar var veya ne şekılde randevu alabılırız yardımlarınızı beklıyorum tşk

hosibaba

arkadaşım iş bankasına para yatırıp dekont aldınmı?

RIBERY

arkadaşlar randevu aldım
22 02 2010 verdıler çocuk üzerınde Allah kımsenın emegını boşa guturmesın

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: RIBERY - Şubat 03, 2010, 09:58:19 ÖS
arkadaşlar randevu aldım
22 02 2010 verdıler çocuk üzerınde Allah kımsenın emegını boşa guturmesın

Merhaba

Randevuyu 20 gün sonraya vermisler sizmi istediniz yoksa hep böyle gecmi veriyorlar?

Birde hangi konsolukdan yapiyorsunuz müracati?

Tesekkürler...

hosibaba

Alıntı yapılan: DeLiyanginiM - Şubat 04, 2010, 09:10:18 ÖÖ
Merhaba

Randevuyu 20 gün sonraya vermisler sizmi istediniz yoksa hep böyle gecmi veriyorlar?

Birde hangi konsolukdan yapiyorsunuz müracati?

Tesekkürler...
Arkadaşım randevu tarihini degiştirmek senin elinde degil ancak verilen tarihte randevu verilen kişi evraklarını tamamlayacagını veya gecerli bir nedenden dolayı birkaçgün verilen tarihten sonraya atma talebinde bulunabilir
Konsolosluga gelince o senin elinde degil Ankara / Izmir / Istanbul a müracaat etmek
her konsoloslugun belli bölgeleri var senin ikamet adresine hangisi düşüyorsa sen o konsolosluga müracaat etmek durumundasın nereye müraacat edecegini randevu alırken randevu veren arkadaşlarda ögrenebilirsin
Artık sende vize bekleyenler kervanına kaılmış sayılırsın  Allah kolaygetirsin cümlesinede sanada

RIBERY

evet 20 gun sonra ya verdiler dediler çok yogun ondan

ha bıde  benden akrabalık derecesıyle iligili belge istedıler nedır ve nereden alınır yardımcı olursanız sevınırım

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: RIBERY - Şubat 04, 2010, 02:51:52 ÖS
evet 20 gun sonra ya verdiler dediler çok yogun ondan

ha bıde  benden akrabalık derecesıyle iligili belge istedıler nedır ve nereden alınır yardımcı olursanız sevınırım

biz istanbuL konsoloslugundan müracat yapicaz.Senin randevu aldigin konsolosluk neresi ögrenebilirmiyim?

birde randevu alirken hangi bilgiler gerekli mesela pasaport numarasi felan istiyorlarmi?

RIBERY

EVET bıde ben ankarada aldım pasaport nosu  bankada aldıgın dekonta kı no pasaportun yanında olsun