VIZE BEKLEYENLER KERVANI

Başlatan Chete66, Mayıs 26, 2009, 02:37:45 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berlin01

19-01-2010 İLK BAşVURU
26-01-2010 EKSİK EVRAK TAMAMLAMA
27-01-2010 ARAYIP FAKS İLE KİMLİK FOTOKOPİSİ İSTEDİLER

SÜREÇ AYNEN BÖYLE ......

afrooo

arkadaşım benım de nişanlım alman vatandaşı. ben 21 aralık'da başvuru yaptım,1 hafta sonrada eksik evrak getirdım .yani ben hala beklemedeyim.daha evraklarım almanyaya yeni ulaşmış.sen düşün artık gerisini.ama bence bunların hepsi şans .dediklerı gıbı ortalama 2 ayda sonuclanıyor.hayırlısı...

murgani

Arkadaşlar Selam'lar

Bende 2009 Kasım'ın 20'sinde Başvuru Yaptım İzmirdeki Alman Kons.Evraklarım şu Anda Yabancılar Dairesinde İncelemede.Bu Sürec Ne Kadar Sürüyor Bilgisi Olan Varmı ?Ben Bu Ay İçerisinde Vizemin Gelicegini Düşünüyorum Hayırlısıyla..
Eşim Almanvatandaşı.
Evraklarda Hiç Bi Eksik Yok.Bundan Sonraki Sürec İnş Mutlu Bir Sonla Biter..
Yüce RABBİMİZ Yardımcımız Olsun..
Tşkler.

berlin01

bende şimdi istanbul alman konsolosluğu ile konuştum bana 15-02-2010 da almanyaya göndeririz diyor oradan eşinizi çağırırlar dedi... galiba şubat ayı sonuna kadar çıkması zor vizemin

murgani

Alıntı yapılan: berlin01 - Şubat 04, 2010, 06:08:45 ÖS
bende şimdi istanbul alman konsolosluğu ile konuştum bana 15-02-2010 da almanyaya göndeririz diyor oradan eşinizi çağırırlar dedi... galiba şubat ayı sonuna kadar çıkması zor vizemin
KARDEşİM  HEMEN KENDİNİ SALMA BU İşLER BİRAZDA şANS İşİ DEİL Mİ ?BİZLER EşİMİZİN YANINDA OLMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORUZ.MÜCADELE EDİYORUZ.ZOR GÜNLERİ  ATLATICAZ..KALBİNİ FERAH TUT..şUBAT OLMAZSSA MART OLUR NEYAPALIM.BAK BENDE BU AYIN 20'SİNDE 3 AY OLCAK.BENDEN ÖNCE VİZE ALANLAR VAR.NE YAPALIM şANS İşTE.ÇOK DÜşÜNÜPTE SİTRESTE GİRMEYE GEREK YOK..NELER ATLATTIK BUNUMU ATLATAMICAZ..

afrooo

advo09

KARDEşLERİM BARKOD NUMARAM İZMİR SİTESİNDE YAYINLANDI 5 AYDA VİZENİZ ALINMALIDIR YAZIYOR YANİ şİMDİ VİZEM ÇIKMIS OLUYOR BİR GÜN ÖNDEDEN GÖDÜRÜP PASAPORTU VERİCEKMİSİZ SONRA KARGO İLE GERİ GELİCEKMİş DOGRUMUDUR

berlin01

O ZAMAN HAYIRLI OLSUN DİYELİMMİ ??

jfk

Alıntı yapılan: advo09 - Şubat 05, 2010, 01:29:40 ÖS
KARDEşLERİM BARKOD NUMARAM İZMİR SİTESİNDE YAYINLANDI 5 AYDA VİZENİZ ALINMALIDIR YAZIYOR YANİ şİMDİ VİZEM ÇIKMIS OLUYOR BİR GÜN ÖNDEDEN GÖDÜRÜP PASAPORTU VERİCEKMİSİZ SONRA KARGO İLE GERİ GELİCEKMİş DOGRUMUDUR
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim :) evet 5 ay içerisinde herhangi bir gün giderek pasaportunu veriyorsun, tabii hemen yarında gidebilirsin ama saat sabah 10 'a kadar pasaportunu teslim etmen gerekiyor aksi halde o gün almazlar, orda ayrıca kargo firmasının bir masasıda mevcut zaten soruyolar kargoyla almak istermisiniz pasaportunuzu diye, tabi kargo ile almak zorunda değilsin, İzmir içinde isen ertesi gün elden de alabilirsin, kargo daha çok il dışındakiler için daha cazip gelen bi yöntem. Saygılar... 

advo09

SAGOLUN ALLAH RAZI OLSUN BÜTÜN HERKEZDEN BANA YARDIMCI OLAN BU SİTEDEKİKİ DİGER ARKADAşLARDAN şİMDİ İşLEM TAMAM GALİBA

f_tuba26

ewet bende öle yaptim vize basvurumdan yaklasik 28 gün sonra vizem cikti biraz hizli oldu esim evraklari teslim ettigi günün ertesi günü barkodumu netten gördüm ve esim geldi hemen gittik izmir konsolsluguna sabah 10 a kadar aliyorlar mis pasaportlari...ertesi günü gelin sabahtan yada kargoyla alin dediler biz bir gün bekledik ertsi günü aldik pasaportumu bölesi daha iyi bence...

Akın Küçük

vize müracatinda bulunup uzun süre bekliyen arkadaslar,almanyadaki eslerinden ordaki yabancilar deiresinden takiplerini mutlaka yaptirsinlar mailin (EVRAKLARIN)gelip gelmedegini ögrensinler,cünki mailler konsolosluklar yanlis yabancilar dairesine gönerebiliyorlar,ben bole bir olay yasadim ve ancak 18 gun sonra yanlisligi düzeltebildik..10 aralikda basvurmustum 1 subatta vizemi aldim ve esimin yanindayim simdii.dilerim her gönlü temizin gönlüne göre verir Allahim..

murgani

halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  hiihi:)  hiihi:)  hiihi:)  yuppi:)  yuppi:)  alkis:)  alkis:)
ARKADAşLAR 1 HAFTA ONCE VİZEM ONAYLANMIşTI..
şİMDİ SİTEYE BAKTIM BARCOD NUMARAM GÖZÜKÜYOR..
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMM GERCEKTEN........
DARISI TÜM VİZE BEKLİYENLERİN BAşINA..
SABIR DİYORUM ARKADAşLAR YÜCE RABBİMİZ HERşEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

VİZE BAşVURU TARİHİM 20.11.2009 İZMİR

f_tuba26

Alıntı yapılan: murgani - Şubat 09, 2010, 11:45:24 ÖÖ
halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  hiihi:)  hiihi:)  hiihi:)  yuppi:)  yuppi:)  alkis:)  alkis:)
ARKADAşLAR 1 HAFTA ONCE VİZEM ONAYLANMIşTI..
şİMDİ SİTEYE BAKTIM BARCOD NUMARAM GÖZÜKÜYOR..
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMM GERCEKTEN........
DARISI TÜM VİZE BEKLİYENLERİN BAşINA..
SABIR DİYORUM ARKADAşLAR YÜCE RABBİMİZ HERşEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

VİZE BAşVURU TARİHİM 20.11.2009 İZMİR
hayirli ugurlu olsun bakalim bu sevinci ben iyi bilirim...yolun acik olsun...

leyla_29

arkadaşım inan çok sevindim sabırla bekliyodun mutlu sona ulaştın Allah hep böle mutlu etsin seni. darısı bütün vize bekleyenlerin başına.

sims3

arkadaslar herkese selamlar öncelikle anladıgım kadarı ıle herkesin işlemleri farklı ilerliyor şimdi benim basvuru tarihim 20.01.2010 konsoloslugun evrakları almanyaya gonderdıgı tarıh 22.01.2010 05.02.2010 evraklar almanya yabancılar daıresıne ulastı ondan sonra esıme takıbı olan ıs gunu bı kagıt gonderdıler ıste kagıtta aile birleşimi için basvurunuz alındı eşinizi yanınıza ıatıyorsanız evet ıstemıyorsanız hayır kutusunu işaretleyip kagıdı ımzaladıktan sonra asagıdakı numaraya faks cekın dedıklerını yapıp faksı cektı esım sımdı vıze onaylandımı emın degılım yanı sankı bıraz farklı neyse bekleyıp gorecegız bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım sımdıden tesekkurler............

noox

bende 28.01.2010 da basvurdum.

esim orda yabancılar dairesine sormus. sizin esinizin gelmesinde bir sorun yok. rahat gelebilir mail geldi sadece evrakların gelmesini bekliyoruz demişler. konsolosluga basvururken 2 adet form doldurup herseyin 2 fotokopisini cekiyoruz. 2 ayrı evrak haline getiriyorlar. bu evrakların 1 tanesini almanyaya gonderiyorlarmıs. neyle gonderiyorlarki bukadar uzun sürüyor gitmesi.
sizce nekadar zamanda gider.