daha önce almanyada yaşadım ve anmeldung hakkında problemim var.

Başlatan esraaras, Şubat 09, 2010, 11:29:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esraaras

ben yaklasık 18 ay kadar almanyada aile birleşimi nedeniyle kaldım.eski eşim familienkasse ve oturdugumuz evde cıkış göstermemiş.eski eşim ev birosundan gelen bi belgeyi imzalamam için gönderdi ve bende o belgeyi tercumene gösterdim kirada bi miktar artma olmuş ve okeylemem için imza gerektiği yazayor.fakat ben imzalamak istemedim çünki ikinci bir evlilik yaptım ve en kısa zamanda vize başvurusunda bulunacagım.benim berlindeki bir evde kaydım gözuktugunde vizede bir problem olacakmıdır?ve ben imzalayıp gönderdiğimde eski eşimin yaptığı gibi ev birosunu kandırmış olmayacakmıyım?eğer imzalamazsan imzanı taklit etmek zorunda kalacagım dedi evden cıkmak istemiyormuş ve 1 aya kadar evlenecegini söylüyor.yeni hanımı geldiğinde zaten bi çıkış gösterecekmiş.arkadaslar ben bugun bi dilekce hazırladım ev birosuna göndermek için.2008 in 4.ayına kadar tr de ikamet ettiğime dair.bu dilekceyi gönderirsem ev birosuna otamatikman evden atılmış olacaktır birde imzamı taklit ederse bunun içinde ayrı bir ceza alacaktır.ben ne yapayım şimdi lütven cevap yazarsanız inanın çok sevineceğim saygılarımla.

esraaras

bu arada yanlış yazdıgımı fark ettim 04/2008 den itibaren tr deyim.