Ramazan bayramınız kutlu olsun.

Başlatan ozlemkoybasi, Ekim 11, 2007, 08:45:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemkoybasi

Bütün müslüman aleminin ramazan bayramını kutlar, bayram tadında ve huzurunda nice bayramlar dilerim...

QUELLE35

Almancax ekibi ve üyelerinin ve tüm islam aleminin Ramazan bayramı kutlu olsun. Huzur ve barış getirmesini diliyorum.

jentzsch

Tüm Islam aleminin ve almancax Üyelerinin bayramini kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim...(benim gibi ülkesinden ayri olanlari 2 kere kutluyorum   ;) )

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 11, 2007, 11:43:12 ÖÖ
Tüm Islam aleminin ve almancax Üyelerinin bayramini kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim...(benim gibi ülkesinden ayri olanlari 2 kere kutluyorum   ;) )

bende 3 kere kutluyorum...

jentzsch

ayhan gündüz

Tüm almancax grubu arkadaşlarımızın ve hocalarımızın şeker bayramını kutlar,
daha nice terörün ve şehitlerin olmadığı, barış, dostluk ve sevginin olduğu
bayramlar dilerim.

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 11, 2007, 02:33:16 ÖS
var mi arttiraaann??  ;D
Hadi bende  ailesinden uzakta olanlar için 5 kere kutlayım  ;D

nisanur

Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla Kutluyor  Hayırlara vesile olmasını yüce mevladan niyaz ediyorum. Hayırlı Bayramlar...

Nervös1905

((((bENDE HERKESN BAYRAMINI KUTLUYORUM))))

kenyil

herkesin Ramazan bayramını kutluyorum...

fırtına

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.Hayırlı Bayramlar arkadaşlar...

karaveysel2004

ramazan bayraminiz mübarek olsun arkadaslar daha nice bayramlara aileniz ve sevdiklerinizle yüce Allah nasip etsin saglik ve mutluluk icinde

yılmazkaptan

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Müberek Olsun

idas

ben sonsuz  kere kutluyorum cünkü uzun zamandir bayramlari ailemden türkiyemden ayri geciriyorum

specific

tüm islam aleminin ve almancax üyelerinin mübarek ramazan bayramını can-ı gönülden kutlarım

Sezer-

Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar nice mutlu bayramlar dilerim..