Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeseker

bende biktim artik su almancadan, beyin sistemim bozuldu :-\

RIBERY

SLM arkadaş nasılsınız?

f_tuba26

kolaymi dogustan beri türkceye programalanmis beyin sistemine yabanci dil sistemi yüklemek....

f_tuba26

slmmmm libery....
kar yagdi yine bea....yaz gelsin artik yaaaaa....sicak olsun artik.....neolur yaaaaa
umarim son kar olur artik bu yagan karlar.....

RIBERY

a s bızde burada kara hasretık  f tuba ama bende kışı  sevmıyorum he vAllah yaz gelsın

mrsn

Cümleten Selam Nabersiniz Bakalım?

özlem_özlem

selam arkadaslar benim bi sorum olacak almanyada uzun sure yasamis ve Türkiyede universite okumus olanlar icin ben 2007 universite mezunuyum burda is alaninda biseyler yapmak istiyorum ama diplomamla nasil yonlenecegimi yada kullanabilip kullanamayacagimi bilmek istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslardan mesajlarini bekliyorum simdiden tesekkurler...

capkin_001

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 05, 2010, 01:20:50 ÖS
ben 16 ayoldu geleli buraya..ve belli bir süre icinde integrasyon denen kursa baslaman lazim..arkadasin nda dedigi gibi bir süre veriyorlar bana gitmezseniz para cezasi var dendi..bende saten seve seve gittim gecen sene martta basladim ve 645 saatlik kursu(45 saati orientierungkurs oluyor)345 saat te aldim ve b1 yaptim..calisiyorsan eger calisma saatlerine göre ayarlarlar sanirim senin icin cok iyi olur bu kurs..almanyaya yönelik kamu ve günlük yasama dair bir almanca kursu bu faydasini muhakkak görürsün..benden her kursabschnitte gelen 235 euronun 100 eurosunu ödemem istedi..sanirim diger kismini devlet ödüyor..ve kazandigim icin ödedigimin ücretin yarisini geri iade edcekler simdi..bence git derim arkadasim hic düsünme...
Selam tuba anladigim kadariyla senin de b1 sertifikan var ne zaman aldin ve ne ise yariyor veyada ne ise yaricak bu sertifika biliyorum mecbur alman gerekiyor ama ne ise yaricak

hosibaba

Selam Arkadaşlar
Ben şuan itibari ile Gaziantepten ankaraya yola cıkıyorum
yarın saat 10 da capraz sorgu var hepinizin dualarını bekliyorum ben dönene kadar kendinize iyi bakın

capkin_001

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 17, 2010, 05:37:39 ÖS
Selam Arkadaşlar
Ben şuan itibari ile Gaziantepten ankaraya yola cıkıyorum
yarın saat 10 da capraz sorgu var hepinizin dualarını bekliyorum ben dönene kadar kendinize iyi bakın
Allah yardimcin olsun bol saNS

berlin01

selam,
naısl geçti sorgun..?? umarım iyi geçmiştir....
neler sordular nasıl geçti istersen bir anlat da bizde girecez bu sorguya en azından ne olduğunu bilelim...
Allah kolaylık versin..

f_tuba26

Alıntı yapılan: capkin_001 - Şubat 17, 2010, 02:50:22 ÖS
Selam tuba anladigim kadariyla senin de b1 sertifikan var ne zaman aldin ve ne ise yariyor veyada ne ise yaricak bu sertifika biliyorum mecbur alman gerekiyor ama ne ise yaricak
öncelikle bu kursu gecmek ve almanca ögrenmekle sizin oturum izniniz baglantili oluyor cünkü bana kursu alamamaniz halinde oturumunuz  uzatilmayacaktir gibi bisey dendi..bu kursla bir nevi alamnya ya entegre oldugunu ve burda yasamak icin cabani gösteriyorsun onun gibi bisey bir nevi..öncelikle is bulma ve calisma alaninda almanca okur yazarlik belgen oluyor...ben aralikta aldim..belgenin getirisi cok ama kursun getirisi ve sana kattigi alamca ve almanya daki yasama yönelik bilginin getirisi daha cok..

RIBERY

hosibaba

Aktif olan site yöneticilerinden biri bana özel yazabilirmisiniz ???

hosibaba

Arkadaşlar almanca cok harika sarkılar var elimde flash olarak burda paylasabilirmiyiz acaba bilgisi olan varmı ?

hosibaba

Arkadaşlar berlin1 den haber alan varmı neyapmış nasıl gecmiş randevusu ?

capkin_001

hosibaba bu resimdeki adama tir mi carpmis :P