vize takıbı

Başlatan RIBERY, Şubat 25, 2010, 12:12:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RIBERY

slm arkadaşlar ben nasıl vize takıbı yapacagım yardımlarınızı beklıyorum

endoplazmikretikulum

wallla sevgili arkadasım
bu işin en önemli kuralı bence
ne burdaki konsolosluga nefes aldırcan

nede almanyada yabancılar polisine

zırt pırt ordan eşin arıycak

burdan sen

ikili biçimde takip ediceksiniz

inşAllah hayırlı haberlerini en yakında zamanda alırsın

bu mubarek gecenin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul buyurur

kolay gelsin

RIBERY

ÜFFF..

arkadaşım vizeye başvurdun zaman ne diyolar son olarak yani nasıl haberdar oluyosunuz yabancılar polisine kağıtların gittiğini falan..anlatırmısın

hosibaba

Alıntı yapılan: ÜFFF.. - Şubat 25, 2010, 09:46:05 ÖS
arkadaşım vizeye başvurdun zaman ne diyolar son olarak yani nasıl haberdar oluyosunuz yabancılar polisine kağıtların gittiğini falan..anlatırmısın
Öncele vizeye başvuru talebin ne yönde ise (Aile birleşimi,Turist,Misafir,ögrenci,sanayici)
Iş bankasına para yatırıp ,ertesi gün sana verilen makbuz üzerinde bulunan randevu merkezine tel. edecek ve  Randevu alacaksın .
Sana randevu Tarihine kadar hazırlaman gereken evraklar söylenecek, Başvuru formunuda doldurup randevu saatinden yarim saat önce orda olacaksın her 30 dakikada bir memur cıkar yarım saat sonraki randevu sahiplerinin ismini okur
İçeriye girdin evrakların bir fotokopici tarafından kontrol edilir ve gereken evrakların fotokopisi cekilir  sonra sıra numarası yandıgında o bölüm memuruna gider  evraklarını teslim edersin  müracaat sekline göre bazı sorular sorarlar şayet aile birleşimi ise nezaman tanıştınız kacsefer görüştünüz nezamdan beri birliktesiniz falan filan sitemizde detaylı bilgiler var bu konuda

RIBERY

vize ye başvuru yaptım çocuk üzerınde nasıl takıp edecegım nasıl haberdar olacagım sadece bayan konslos bana sadece evıne gıde bılırsın dedı başka bir şey demedi

ÜFFF..

aslında benim sormak istedimde o..yani evrak teslimi oluyo evimize geliyoz sonra nası bişelerden haberimiz oluyo nereyi arıyoruz ne yapıyoruz..vize veriliyo yada verilmiyo nası haberimiz oluyo,yada ne bilim kağıtlar yabancılar polisine gidince nası haber alıyoz.

RIBERY

Alıntı yapılan: ÜFFF.. - Şubat 26, 2010, 08:53:11 ÖS
aslında benim sormak istedimde o..yani evrak teslimi oluyo evimize geliyoz sonra nası bişelerden haberimiz oluyo nereyi arıyoruz ne yapıyoruz..vize veriliyo yada verilmiyo nası haberimiz oluyo,yada ne bilim kağıtlar yabancılar polisine gidince nası haber alıyoz.

bende senın gıbıyım haberdar olursanız benıde haberdar et sevınırım