VIZE BEKLEYENLER KERVANI

Başlatan Chete66, Mayıs 26, 2009, 02:37:45 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berlin01

merhaba hosibaba benim 24-02-2010 da görüşmem var tekrar ben son 3 aylık telefonm kayıtlarımıda çıkardım yaklaşık 2000 yakın arama ve mesajlaşma var etkili olurmu acaba...resimleride ayarladım yaklaşık 20 adet filan...nikah resimlerimde almanyada eşimde oda orada gösterecek...

yardımcı olabilirmisin..?

hosibaba

Alıntı yapılan: berlin01 - Şubat 20, 2010, 04:19:40 ÖS
merhaba hosibaba benim 24-02-2010 da görüşmem var tekrar ben son 3 aylık telefonm kayıtlarımıda çıkardım yaklaşık 2000 yakın arama ve mesajlaşma var etkili olurmu acaba...resimleride ayarladım yaklaşık 20 adet filan...nikah resimlerimde Almanya'da eşimde oda orada gösterecek...

yardımcı olabilirmisin..?
resimler mulaka faydalı oluyor telefon görüşmeleriniz zaten soruda var soruyorlar en son nezaman tel görüşmesi yaptınız nekar süre konuştunuz

hosibaba

Arkadaşlar herkesin dikkatine
bana sorulan sorulardan ancak 10 tanesi eşiminkiyle aynı cıktı
fakat dikkat edin eşinize sorulan sorular yabancılar polisinde size sorulan soruların aldatmacası dolaylı anlatım  eşinizin ve sizin soruları iyi dinleyip anlamanız şart gerekirse soruyu tekrarlatın iki üc kez tekrarlatın iyice anladıktan sonra cevap verin

eminee

[bende geçen hafta girdim çapraz sorguya ama hala bi cvp gelmedi sizce normal mi ya

eminee

vizem çıktıııııııııııı arkadaşlar Allah bol bol sabır versin hepinizeee

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: eminee - Mart 02, 2010, 06:23:02 ÖS
vizem çıktıııııııııııı arkadaşlar Allah bol bol sabır versin hepinizeee

AMİN

Sizinde vizeniz hayirli olsun
Darisi tüm bekleyenlerin basina insAllah.

eminee

halayy:) halayy:) halayy:)  dance:) utanmasam göbek atacam ya böyle bi mutluluk olmas Allah hepinizin yardımcısı olsun zor çok zor

ÜFFF..

arkadaşlar çapraz sorgu için sizi sonradanmı çağırdılar

eminee

pek anlamadım ama bana mektup gelmişti sana randevu vercekler

afrooo

;) emine cok sevindim senin için. çapraz sorgudan kaç gün sonra vizen geldi ?

eminee

Alıntı yapılan: afrooo - Mart 02, 2010, 09:20:32 ÖS
;) emine cok sevindim senin için. çapraz sorgudan kaç gün sonra vizen geldi ?

tam 12 gün bu kadar beklemiyodum bende çok sevindim ya inan

leyla_29

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 20, 2010, 03:07:58 ÖS
evet şubat 27 de tam 3 yıl oluyor
iki hafta aralıklarla telefon ettik sorduk ne oldu bizim evraklar diye sucumuz sadece bu bu yüzden işlemi yavaşlattılar Almanya'daki yabancılar poliside taş koydu
anlıycan busefer vize geldi geldi gelmezse mahkemeye gidecegiz
Selam Hosibaba öncelikle Allah sabır ve kolaylık ihsan etsin. bende 1 hafta önce başvurumu yaptım. acaba eşimin evrakarın ulaşıp ulaşmadığını öğrenmesi için ne zaman araması lazım siz 2 hafta aralıklarla aradık işlemi yevaşlattılar diyince kafam karıştı genelde sık sık arayıp sormak grekli olduğunu duymuştum.sizce ne zaman aramaya başlayalım.

afrooo

Alıntı yapılan: eminee - Mart 02, 2010, 09:26:37 ÖS
tam 12 gün bu kadar beklemiyodum bende çok sevindim ya inan

eminee umarım yeni hayatında mutlu olursun.darısı bizim başımıza ....bende 2 buçuk aydır bekliyorum.haftaya çapraz sorguya gireceğiz.hayırlısı olsun.inşAllah herşey yolunda gider .

hosibaba

Bilmem neden ama bu bilgileri burada sizlerle pylaşmak istedim
Son Başvuru 23 Nisan2009 18. şubat 2010 Çapraz sorgulama
ve 03.Mart.2010 vizem çıktı

afrooo

hosibaba senindemi vizen çıktı ?çok sevindim.geç gelen mutluluk bu olsa gerek. 3 yılın sonunda vizen çıktı clap:)

berlin01

abi inanmıyorum ya...hayırlı uğurlu olsun...Allah yolunu açık etsin....

f_tuba26

Alıntı yapılan: hosibaba - Mart 03, 2010, 12:36:13 ÖS
Bilmem neden ama bu bilgileri burada sizlerle pylaşmak istedim
Son Başvuru 23 Nisan2009 18. şubat 2010 Çapraz sorgulama
ve 03.Mart.2010 vizem çıktı
hayirli ugurlu olsun hosibaba vize cikmis sonunda..:))