Çapraz sorgu hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlar buraya yazın lütfen

Başlatan hosibaba, Şubat 14, 2010, 11:36:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afrooo

emine senin çapraz sorgudan haber cıktımı .benımkı kesınleşti yanı capraz sorguymuş.eşimede mektup gıttı. senden bir haber varmı ?

ranıs7843

sevgili arkadaşlar 2 mart 2010 da bende çapraz sorguya girdim yaklaşık benimkide 45 dakkika sürdü banada nerede ve nasıl tanıştınız eşinizin evi kaç odalı türkiye kaç defa geldi hangi tarihlerde eşinin annesinin adı babasının adı kadesinin adı nerede dogdu hangı tarihte dogdu kaç yıl okul okudu eşinizin diğer ismi varmı valla arkadaşlar benim eşimin diger ismi oldugunu bilmiyordum banada soylemedı sız sorun yardımcı olmaya çalısırım sorularınıza..

ranıs7843

hımm birde eşim polisten 1 hafta sonra öğrenecek durum olumlu olumsuz ama olursa vize işi tarih veremezmiş eşimim telefon numarısını da sordu ezber olarak bence neyiniz varsa resim mektup ben götürdüm bakalım herkeze iyiyi şanslar benim eşim sadece annemın ısmını yanlıs konustu sanırım 2 veya 3 yanlıs var

dumanözgür

arkadaslar bi sorum olacak capraz sorguyu herkese mi yapiyorlar yoksa süphelendikleri kisilere mi)

ranıs7843

eşin alman sa yada şüphe içerikli olanları yani düğün yapmamış olanları.... falan

afrooo

benimde eşimle aramda 13 yaş var.benden büyük kendisi.ve bu benim 3 evliliğim olacak.bizede 2,5 ay aradan sonra çapraz sorguya çağırdılar.
haftaya perşembe.ve benim bildiğim çapraz sorgudan 2 hafta sonra cvp geliyor.

ranıs7843

merhaba
ilk önce sana Allah yardım etsin diyeceğim çünkü işin baya baya zor heralde 2 ıla 3 saat sorguya alınırsın hepsıne dogru versenız bıle cevapların red yeme olasılıgınız var... ama işi bırakmassan alırsın sanırım kolay gelsın allh yardımcın olsun

afrooo

tabiiki bırakmayız işin sonunu ama biz suç işlemedik ki.yani neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz?hem sanki kendilerinin eşleriyle hiçmi aralarında yaş farkı yok.ve ilk evlendiği kişilerle ömür boyu yaşıyorlar ? çapraz sorgu haftaya perşembe.ordada belli olur biraz olumlumu ,olumsuzmu diye .

ranıs7843

inşAllah olumlu geçer eşinin ikinci ismi varmı yokmu telefon numarasını ailesinin isimlerini kaçıncı katta oturuyor adresı nerede dogdu bunları ezberle derim oda ezberlesin inşAllah hayırlısı olur bende salı gününü beklıyorum eşime o zaman gel ben sana evet oda hayır derım demis ama vize zamanını veremem demiş salı inşAllah hayırlısı;;;;))))))

afrooo

iyi dileklerin iiçin cok sağol ranis.
siz ne zaman ilk müracaat ettiniz.ne zamandır bekliyorsunuz  ?

ranıs7843

merhaba
ben ilk 14 aralık 2009 müracat ettim sonra 6 sanırım bekledim kargoyla oturma izni hakkında bazı hususların açıklığa kavusması 2 .3. 2010 3 nolu gısede olun dediler gittik yaklaşık 45 dakkika sürdü benimkisi hadı hayırlısı ...

eminee

benm vizem cikti sonunda suan berlindeyim mutluluga yen bi adim daha attik Allah hepinizin yardimcisi olsun hersey zor valla ama derler ya sabrin sonu selamettir buna inaniyorum artik

ranıs7843

merhaba;
arkadaşlar bugun benım hanım yabancılar polısını aramış en gec bır ay ıcınde kacan gelır demısler kucuk pürüzler var demiş ama onlar problem degıl demısler herkeze ınsAllah bır an once vızesı gelırrr sımdı cok mutluyum ....

afrooo

ranıs7843

14 aralık 2009 da sonra 1.5 ay sonraya rendevu vermıstıler çapraz sorgu için...=))))

berlin01

arkadaşlar bana da randevu vermişlerdi 24-02-2010 da çapraz sorgu zannetmiştim...ama çapraz sorgu çıkmadı...vize müdürü benimle konuşmak ve görmek istemiş sadece....almanca sorular filan sordu ...almanca yazılar yazdırdı....ve sonra evraklarınızı almanyaya gönderiyoruz dediler...mail yabancı polise 26-02-2010 gitmiş evraklarda buradan aynı gün çıkmış tahminim cuma ya kadar yabancı poliste olur evraklarım...bakalım beklicez....süreyi tahmin bile edemiyorum.... bu saatten sonra çapraz sorgu olmaz herhalde...?

afrooo

Alıntı yapılan: ranıs7843 - Mart 09, 2010, 07:56:12 ÖS
14 aralık 2009 da sonra 1.5 ay sonraya rendevu vermıstıler çapraz sorgu için...=))))

yani tam olarak ne zaman çapraz sorguya girdiniz ranis ?çapraz sorgunun sonucu   benim  bildiğim 2hafta içinde çıkıyormuş.sizin neden bu kadar uzadı?