YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdacicegi

Alıntı yapılan: afrooo - Şubat 27, 2010, 05:28:56 ÖS
menekşeilknur
evet biz henüz daha evlenmedik.şuan  nişanlıyız.biz Almanya'da evleneceğiz.Konsoloslukda bunu biliyor zaten.ben şuan bekarım.seni anlamadım kim şüphe duyuyor Konsoloslukmu? ben 21 aralık 2009 da başvuru yaptım.11 mart da beni Konsolosluk tekrar görüşmeye çağırdı.acıkcası cok merak edıyorum ,ne diyecekler.

demek istedigim henüz evli olmadiginiz icin islemler daha zor gelisiyor o yüzden daha genis arastiriyorlar ...

afrooo

evet olabilir.bilemiyorum .hayırlısı.bilseydik burda evlenirdik.ama benim ailem orda  :-\

tipico

cofe:) evet arkadaslar bende bu kervana katiliyorum 10 mart 2010 carsamba günü istanbul alman konsolosluga aile birlesimi vizesi icin basvuracam ve randevu aldik

2010 yili mart ayinda istanbul basvuracam bakalim sonuc ne olacak uzun ve sikintili dönem basladi herkese kolay gelsin  byby:)

ÜFFF..

selam arkadaşlar bende bugün başvurdum(1mart) ankara konsolosluğuna evrakları teslim ettim biz size ulaşıcaz dediler bakalım artık ne zamana ulaşcaklar bol şans herkese...

menekseilknur

bende 16 aralıkda basvurmustum. MUCİZE esiniz yabancılar dairesine evrakları götürdükden ne kadar sonra onaylandıgını ögrendiniz?

dumanözgür

herkese selam ben yeni üye oldum buraya dün esim 12 mart icin randevu aldi istanbul konsoloslugundan!yani uykusuz geceler beni bekliyor  insAllah cok uzun sürmez cofe:)

mucize

Alıntı yapılan: menekseilknur - Mart 01, 2010, 09:48:59 ÖS
bende 16 aralıkda basvurmustum. MUCİZE esiniz yabancılar dairesine evrakları götürdükden ne kadar sonra onaylandıgını ögrendiniz?

Evrakları teslim ettiği gün söylemişler birazdan türkiyeye faks çekicez biz onay veriyoruz diye bugünde kargodan msj geldi paketiniz yarın teslim edilecek diye merakla bekliiyorum. İnşAllah hayırlı haberdir.

afrooo

mucize sen ne zaman başvurmuştun.ve seni çapraz sorguya çağırdılarmı ? umarım ups ile gelen vizendir.banada öyle geçen hafta sms gelmişti.bende sevinmiştim vizem cıktı sanmıştım.ama değilmiş. :embarassed: beni çapraz sorguya çağırıyorlar haftaya.

mucize

Alıntı yapılan: afrooo - Mart 03, 2010, 07:13:24 ÖS
mucize sen ne zaman başvurmuştun.ve seni çapraz sorguya çağırdılarmı ? umarım ups ile gelen vizendir.banada öyle geçen hafta sms gelmişti.bende sevinmiştim vizem cıktı sanmıştım.ama değilmiş. :embarassed: beni çapraz sorguya çağırıyorlar haftaya.

21 ocakta başvurdum ben geçen hafta perşembe günüde evraklarım türkiyeye gelmişti.

menekseilknur

bence yarın vizen elinde hayırlısıyla. benimkide hayırlısıyla gelse artık yaa esım 15 subatta evrakları verdi hala haber yok gecen gün aramıs esim, daha arastırıyoruz haftaya tekrar ara demisler cuma tekrar arıcak bakalım ne diyecekler

ÜFFF..

menekseilknur

ahmetayse

oncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun ben 13 ocak 2010 basvurdum subat 13 2010 da vizem geldi bende sizden farksızım arkadaslar esim alman vatandası ve 1300 euro kazanıyordu ev falan sormadılar ve en zor eyaletti aldıgım eyalet dusseldorf 30 gunde vi<em geldi suanda almanyadayım eger capraz sorgu istemiyorsanız dugun fotolarını goturun konsolosluktaki kadınları kaflamaya calısın ben bunu yaptım ve duzgun giyinin ricalı konusun sizlik bise kalmıyor esine bakıyolar direk kazancına esinizde almanyada fotoları gotursun benim esim albümleri bile goturdu en iyi sekli bu

afrooo

gercekten iyi yapmışsınız iyi fikir.ama bu bizim için geçti.biz müracaatı yapalı 2bucuk ay oluyor.çapraz sorguya haftaya giricez.siz hala tr demisiniz? uçmadınızmı ?  :)

ÜFFF..

arkadaşlar benim eşim alman vatandaşı ve ikimizinde ilk evliliği ...acaba ne kadar zamanda vizem çıkar çok heycanlıyım )):      maaş durumu göz önünde tutulurmu acaba 

menekseilknur

esin alman vatandası ise maas durumu göz önünde tutulmuyor bildigim kadarıyla.

ahmetayse

AFRO ben almanyadayim 10 gundur kazanci hesapliyolar galiba dusseldorf 1200 euro istiyor esin alman vatandası olsa bile bakıyolar sadece eve bakmıyolar bende capraz sorgu falan hic bise olmadi arkadaslar evraklarim 3 haftada dusseldorfa gitti yabancılar dairesindeki adam esime demis alles gut sizin icin hersey size inandik demis 10 subatta gorustu esim 13 subatta vizem ups ile  geldi