nasil devam etmeliyim

Başlatan esma 64, Mart 02, 2010, 02:36:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 64

iyi günler herkese ben almancada en son gemis zamana kadar geldim kursa gitmedigim icin nerden devam edecegimi bilemiyorum ve bocalarim diye cok korkuyorum  sirayla  hangi konulari ögrenmem gerekiyo  lütfen yardim edin ??? ???

esma 64

Mutim

Sevgili Esma , geniş zamana kadar geldiğin gerçekten iyi, fakat size önerim eyer vaktinizde kısıtlama yoksa hızlandırılmıs bir kursa baslayıp sıfırdan gidin, tüm bilgilerinizin pekiş olmadugunu göreceksiniz ve eksiklerinizi giderebilirsiniz.. Yüce Allah yar ve yardımcın olsun

f_tuba26

bilen bilgisi olan biride bana b1 dan sonra b2 yapmak icin nasil devam etmek gerek onu söylese cok makbule gecer..kursa gitsem daha iyi olur ama evde calisarak da sinava girebilirmiyim ???

esma 64

cevapladiginiz icin cok tesekkür ederim gecmis zaman kadar geldim yanlis yanlis yazmisim gemis diye benim kurs yapma sansim yok ancak ev ortaminda netteki bilgilerle ögrenebilirim bu sitedeki a2 seviyesindeki dökümanlari indirdim ama onlarda sadece soru var galiba

Mutim

Alıntı yapılan: esma 64 - Mart 05, 2010, 03:35:19 ÖS
cevapladiginiz icin cok tesekkür ederim gecmis zaman kadar geldim yanlis yanlis yazmisim gemis diye benim kurs yapma sansim yok ancak ev ortaminda netteki bilgilerle ögrenebilirim bu sitedeki a2 seviyesindeki dökümanlari indirdim ama onlarda sadece soru var galiba

kardesim www.almanca.rcegitim.com adresine girersin Aile birleşimi ile alakalı mütiş ders veren ünal hocanın derslerini takip et.. sitesinin girişinde sağda hemen Aile birleşim diye kategori var 51 video oradan calısabilirsiniz

esma 64

cok saolun hemen basliycam insAllah bir an önce gellisir almancam   hiihi:)