BAnkadan pin numarasi alirken Pasaport gerekiyormu???

Başlatan DeLiyanginiM, Mart 02, 2010, 09:37:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeLiyanginiM

BAnkadan pin numarasi alirken Pasaport gerekiyormu.

Pasaport numarasi herhagi bir yere kayit ediliyormu

Bilgidi olanlar yazabilirmi??

halecim

yanlis hatairlamiyosam bankadan pin numarasi alirken pasaporta gerek yok nufus cuzdaniininz yeterli ama yinede siz yaninizda bulundurun.pasaport, pini alip randevu icin aradiginizda gerekli cunku pasaport numaraniz isteniyo cikan bayan tarafindan.ama yinede bankada gerekli olup olmadigindan pek emin degilim ben basvurali 1 yil oldu:)

DeLiyanginiM

hasan27

deyerli arkadaşım pin numarası almak icin bankaya gittiyinde pasaportuna gerek yok sadece  kimliyin yeterli bir gün sonra iks den randevu almak icin tel actıgında verilen dekontta yazılıdır iks nin numarası o zaman pasaportun yanında olsun pasoporttaki numarayıda isterler

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: hasan27 - Mart 04, 2010, 01:26:06 ÖÖ
deyerli arkadaşım pin numarası almak icin bankaya gittiyinde pasaportuna gerek yok sadece  kimliyin yeterli bir gün sonra iks den randevu almak icin tel actıgında verilen dekontta yazılıdır iks nin numarası o zaman pasaportun yanında olsun pasoporttaki numarayıda isterler

Bilgi icin cok tesekkürler

roman

slm arkadaslar,
esim haftaya pasaport cikartacak,fakat kimligini degistirmedi medeni hali bekar diye geciyor.degistirmeli degilmi pasaport icin müracat etmeden önce.tskler
yeni konu acmasini bilmedigim icin buraya ekledim  utanan:)

Mutim

Alıntı yapılan: roman - Mart 05, 2010, 11:32:19 ÖS
slm arkadaslar,
esim haftaya pasaport cikartacak,fakat kimligini degistirmedi medeni hali bekar diye geciyor.degistirmeli degilmi pasaport icin müracat etmeden önce.tskler

kardesim kimliğe göre işlem yapıldıgını biliyorum değiştirmesinde fayda var

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: roman - Mart 05, 2010, 11:32:19 ÖS
slm arkadaslar,

Degistirmesi mecburi son medeni hali olmasi gerekiyor nufus cuzdaninda.Pasaportada ona gore medeni durumu isleniyor.

f_tuba26

kimlik degistirilmeli tabiyki ve o kimlikle pasport cikarilacak cünkü.. ya:)

f_tuba26

Alıntı yapılan: hasan27 - Mart 04, 2010, 01:26:06 ÖÖ
pasaportaki seri numarasini istiyorlar randevu alirken büyüzden pasaport yaninizda olmali..randevu alirken ama bankada yaninda olmasina gerek yok pasaportun  sadece kimlik yeterli