YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ranıs7843

merhaba arkadaslar;
arkadaşlar başvuru yapınca evraklar bır yere gıdıp gelmıyor 14 başvurdum 15 yabancılar polısınde oldu zaten ınternet ortamında halledıyorlar bılgınızeee oyle gıdıp gelmıyor yanııııı?

afrooo

benim bildiğim hemen faxs çekiliyor.ama orijinallerinide posta yolu ile gönderiliyor.

leyla_29

bende aynen öle biliyorum faksı çekip orjinalleri geldikten sonra ordaki eşi çağırıyolar diye biliyorum

berlin01

izmir den başvuru yapanlar çok şanslı ya.....en azından barkod no ile vizelerini öğrenebiliyorlar...bizimkiler istanbulda Allaha emanet..))))

valla ister versinler ister vermesinler el mahkum beklicez.....))

benim evraklar bugün yabancılar polisine varmış....

beklicez..))

f_tuba26

Alıntı yapılan: berlin01 - Mart 11, 2010, 02:13:01 ÖS
izmir den başvuru yapanlar çok şanslı ya.....en azından barkod no ile vizelerini öğrenebiliyorlar...bizimkiler istanbulda Allah'a emanet..))))

valla ister versinler ister vermesinler el mahkum beklicez.....))

benim evraklar bugün yabancılar polisine varmış....

beklicez..))
nasil yani berlin01 yani istanbuldan basvuranlara barkot numarasi vermiyorlarmi?
vize ne bak diye..eger ögleyse cok üzücü bi durum...lakin pasportun üstüne yapiskanli bir kagitla yapistirilmis bu barkot numarani konsolosluk sitesindeki bölümden bakip gelip gelmedigini ögrenmekdaha iyi...ama aslinda böle durumda bile vize onaylandiktan 1 hafda-10 gün icinde barkod ancak cikiyor siteye dediler..yani yine bekliyorsun ..ama yinede barkod la takip yapmak yine iyi...
peki istanbuldan basvuranlar nasil biliyor vizesinin ciktigi?

haberci

Barkod nosunu istanbulda da veriyorlar..vermedikleri  nerden cikti..kisi verilen barkod nosu ile islemleri hakkinda  konsoloslugu arayip bilgi alabilir...

f_tuba26

Alıntı yapılan: haberci - Mart 11, 2010, 06:25:25 ÖS
Barkod nosunu istanbulda da veriyorlar..vermedikleri  nerden cikti..kisi verilen barkod nosu ile islemleri hakkinda  konsoloslugu arayip bilgi alabilir...
bencede olmasi lazim cünkü bir konsolosluk böle bir uygulamanin olupda digerinde olmamasi cok sacma degilmi...hem istanbuldaki konsolosluk en yogun  olan konsolosluk diye biliyorum..cünkü ben izmirden hemen 2 gün sonrasina verelim diye alternatif sundular ben 4gün sonrasi olan bir güne amak istemistim randvumuve almistimda....

berlin01

arkadaşlar yanlış anladınız galiba..elbette barkod no veriliyor....ama izmir konsolosluk sitesinde vize çıkan barkod numaralarını yayınlıyorlar ve bakıp anlıyabiliyorsun...istanbul alman konsolosluğunun internet sitesinde böyle bir hizmet yok...hepsi bu ..arayı öğrenme şansın var tabi..ama telefonu açan olursa tabii))))

ranıs7843

merhaba arkadaşım ;
o zamn bızım barkot numarasıyla gırsek izmir konsolosluk sıtesıe olmazmı ogrenemeyızmı???

ranıs7843

hıımmm arkadaslar pardon ;
her gun onlar barkot numaralarını yayınlıyorlarmıs

ranıs7843

hımm bıde ıstanbul baskonsoloslu yogunluk nedenıyle ısler aksaya bılır demısler kımse kusura bakmasın dıyorlar?

afrooo

bende berlın gıbı bılıyorum.yani tabiiki istanbuldada barcod nr verılıyor ama izmir dekiler gibi   konsolosluğun sitesınden takip edılmesi bizde yok.yada varsa arkadaşlar bizi bilgilendirsinler.

ranıs7843

afrooo

raniss ne zaman gelecek sana şu haber .

ben bile senden haber bekliyorum.malum ,bakalım gercekten çapraz sorgudan sonra 14 gün içinde haber geliyormu ...   :-\

zeynep.gul

selamlar herkese:) ben de ocak başvurusu yapanlardanım .25 ocakta başvurdum...bir ay sonra şubat sonunda vizem elime ulaştı.. yani bekleyişim kısa sürdü.. hem çarpraz sorgu da olmadı..eşimi yabancılar şubesine çağırmadılar... kendisi almanya da olmadığı için evraklarını kayınpederim götürdü şubeye.. umarım hepiniz zahmetsiz bir şekilde fazla beklemeden alırsınız vizenizi.. byby:)

ranıs7843

afroo kardesım beklemeye devam ben önümüzdeki haftaya haber bekliyorum aslında ama konsosluk çok yoğunmuş falan pişman o yüzden şüpheliyimmm evde takıl takıl ruhum sıkıldı yaavvv

afrooo

yaa valla ben biliyorsunuz ARALIK 2009'da başvurmuştum. şimdiye kadar 7 kilo verdim.

yani hadi beklerizde ,ben bu arada eriyip gidicem valla.  :-\