Çapraz sorgu hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlar buraya yazın lütfen

Başlatan hosibaba, Şubat 14, 2010, 11:36:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ranıs7843

afrooo ben 2 martta gırdım 1 hafta sonra eşim yabancılar polısıne sordu nasıl durum diye su anlık olumlu dedıler ınsAllah senın sorgun ıyı gecer kurtulursun bu durumdan bıraz olsun rahatlarsın kolay gelsın .....

ranıs7843

emınee ben sımdı aradım konsolosluk telefona baktı su an bır sey yok dedı adımı almanca sordu dırek bende cevap verdım bence burdakı hıc bır sey soylemez bıdaha sormam sanırım kollay gelsın??

afrooo

Alıntı yapılan: ranıs7843 - Mart 11, 2010, 10:59:37 ÖÖ
afrooo ben 2 martta gırdım 1 hafta sonra eşim yabancılar polısıne sordu nasıl durum diye su anlık olumlu dedıler ınsAllah senın sorgun ıyı gecer kurtulursun bu durumdan bıraz olsun rahatlarsın kolay gelsın .....

ranis bence sana 1 haftaya kadar cvp gelir ! ben de bugün çapraz sorguya girdim;
gayet rahat geçti.45 dk sürdü. ALLAH'A dua etmekten başka çaremiz yok.

eminee

bnmki 1.30 saat sürmüstü evin metrekaresinden tut yatagin ne tafinda yatiyosuz gibi bi sürü soru......................

ranıs7843

merhaba afrooo ve emine;
inşAllah dediğiniz gibi 1 hafata sonra cevap gelir bende kurtulurum onlarda benden kurlur ne diyim hem sevindim rahat geçmesine bekle bakam heeee senın ne kadar oldu emıne sorguya gırelı???

eminee

16 subatta girdim sorguya tamm 10 gün sonra cikti merak etme hersey istedigin gibi olcak simdi elinden gelen sadece mutlu olmak icin ellerini kaldirip dua etmen derim

ranıs7843

afrooo

eminee

bunun icin üzüntü bambaska bise o 10 gün icim icimi yedi ya olmassa die ama sonucta elimizden gelen bise olmadiginii biliyosun caresiz

berlin01

Arkadaşlar anladığım kadarı ile 3 yada 4 kişi vize bekliyor...))))  Bizden başka herkez aldı bu vizeyi galiba )))
baksanıza kala kala bu kadar kaldık....))  hayırlısı ya...

hepimizin vizesii nsAllah en kısa zamanda çıkarda almanyadan bu yazdıklarımıza bakar bakar güleriz....))),,hayırlısı artık

afrooo

berlin01

valla afrooo toplam 3 kişiyiz ya...)))

müracat bu kadar azsa oyalamasınlar bizi gidelim halletsinler bari bizimişimi)))) 

birde benim çapraz sorgu olayı çıkarsa benim en az 2 ayım var demektir...))

ranıs7843

ranıs7843

hıç kımse beklemıyor sanırım bu kadar şimdi pazartesı gelsın dıyecegız konsolosluk ıs bası yapsın dıye ;)))))

ranıs7843

hadı hadı calısın berlın kardesım çayı sen yap sekerı ben getıreyım afrooo sene kurabıyelerı getırde adamlar ac kalıpta calısmazlık yapmasınlar şittttttttt dime yani:)))))

eminee

afrooo

onlar kurabiye ile doymaz lar bence. şimdi bizden cheescake isterler.falan filan işte.

naapalım işimiz yok şuan yazıyoruz :)  ::)