Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!

Başlatan DeLiyanginiM, Şubat 27, 2010, 02:38:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakim

delyangınım kardesim bu arada seninde tecrübelerini epey övdüler sana zahmet sende bakarmisin sorunuma

yasin demir

eşinle olmaz kardeş almanyada herşeyi yasal yoldan yazılı başvurcan bunu avukatın yazılı bildirecek ve cevabıda yazılı gerekçeli olarak istiyecek ozaman kanunen bi hak varsa yok diye altına imza atıp gönderemiyolar

hakim

yasin demir

sana özelden mail adresi verdim birde o avukattan bilgi al bakalım ne diyecek

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: hakim - Mart 21, 2010, 10:41:49 ÖS
delyangınım kardesim bu arada seninde tecrübelerini epey övdüler sana zahmet sende bakarmisin sorunuma

karmasık bir durum sizinkisi.Avukatiniz mahkemenin ve kararin seyrini degistirebilecek olan bu durumu yetkili mercilere bildirmeli bence.
Neticede muracatinizda sekil degistiriyor aile birlesimi muracatiniz cocuk üzerinden aile birlesimine dönüyor.

hakim

bugün esim avukati aramis avukat diyorki kesinlikle üst mahkemeye itiraz edecez cünkü mahkemeye öyle yada böyle cikmamiz lazim.ama bu mahkeme 1,5 yila kadar termin verebiliyormus ama esim 10.ayda dogum yapacak benim anlamadigim nokta ise surda avukatim dedigine göre onlar su an cocugu  almanyaya kesin gidebilmem icin yaptigimizi düsünebilecekleri varmi böyle bir sey ya.ama sadece bu avukatimin düsüncesi ama esimin hamileligi riskli olmadigi icin riskli diye birseyde yapamiyoruz ne olacak sonuc acaba cocugun dogumunumu bekleyecem cünkü deliyangin kardesimin belirttigi kanunda sahte evlilik damgasi yemeyenler icin gecerliymis avukatim öyle dedi

endoplazmikretikulum

WALLLA SEVGİLİ KARDEşİM
HAKİKATEN COK SIKINITLI VE KARMAşIK Bİ DURUM
NERDEN BAKARSAN BAK İNSAN şAşIRIYOR
İNşALLAH TEZ ZAMANDA RABBİM Bİ ÇIKIş YOLU GÖSTERİR..
SİZİN İÇİN İşLERİN DAHA DA ZOR OLDUGU KESİN SONUCTA ATEş DÜşTÜĞÜ YERİ YAKIYOR
BİZ HER NE KADAR ACINIZI ANLIYORUZ DESEKTE FAYDASIZ
BİZE DÜşEN BOL BOL UDA EDIP TAKDİRİN ALLAHTAN OLDUGUNA İNANIP TEVEKKÜL ETMEK ...
İNşALLAH BEN İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM RABBİM YAKIN ZAMANDA SİZE BİR YOL GÖSTERİCEK...
ONLARIN KANUNLARI VARSA BİZİMDE RABBİMİZ VAR
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NERLERSE GÜZEL EYLER

HERşEY HAYIR OLDUGUNU UNUTMAYALIM ...
DUALARIMIZ SENİNLE KARDEşİM

DeLiyanginiM

Bugun konsoloslukda termin vardi.

Gelismeleri yazacagimi soylemistim gerci gelisen bir durumda yok.

Muracatimiz kabul edilmedi Yetkili bayan boyle bir durumun olmadigini(yani hamile esin yanina gidilemedigini) cocuk dogdukdan sonra ancak esimin buraya gelebilecegini soylemis.KAnun metinlerini vermis esim ama mallesef soyle bir goz ucuyla bakmis olmazz demis.Tekrar randevu yazmis kagida

Yani durum bu arkadaslar

endoplazmikretikulum

ne diyelim arkadasım hayırlı buymus

kısmetımızde bu var beklemek ugrasmak ve yıne beklemek

Allah kolaylık ve sabır versın

en yakın zamanda sevdıklerıne kavusabılmen dılegıyle

roman

cok sasirdim ya,nolcak simdi?her konsolosluk kafasina göremi takiliyo,olur ve olmaz diye.gelenler peki nasil aldi anlamiyorum?ve bana halen yanit gelmedi ankaradan tekrarmi yazsam veya direk arayacagim tel no su yokmu???cok üzüldüm deliyanginim arkadasim ya..

roman

roman

o kadar üzüldümki sanki kendi basima gelmis gibi.isten geldim direk actim pc yi,ya istah felan kalmadi.bizde de aynisi olursa??yasin abi ne yapmak lazim?varsa böyle bi kanun neden yok diyolar?izmir konsoloslugundan gelen cevap ne peki acikca yaziyor iste olur diye.kafalarina göremi takiliyolar

DeLiyanginiM

Saolun arkadaslar nasipte yokmus ne yapalim.

Roman arkadasim ben artik dogumu beklicem 2 haftamiz kaldi.Ama inan onada ık mık yapicaklar diye korku sardi icimi.Bu arada cocuk uzerinden aile birlesimi oldugu halde A1 sertifikan nerde diyomus korkmakda haksiz degilim sanirim ben bu konsolosluklari anlaya bilmis degilim.

Gönlünü ferah tut arkadasim Ankarada sen ins karsilasmicaksin boyle bir durumla.

istanbuldandı muracat

hakim

bugün esim avukati aramis avukat diyorki kesinlikle üst mahkemeye itiraz edecez cünkü mahkemeye öyle yada böyle cikmamiz lazim.ama bu mahkeme 1,5 yila kadar termin verebiliyormus ama esim 10.ayda dogum yapacak benim anlamadigim nokta ise surda avukatim dedigine göre onlar su an cocugu  almanyaya kesin gidebilmem icin yaptigimizi düsünebilecekleri varmi böyle bir sey ya.ama sadece bu avukatimin düsüncesi ama esimin hamileligi riskli olmadigi icin riskli diye birseyde yapamiyoruz ne olacak sonuc acaba cocugun dogumunumu bekleyecem cünkü deliyangin kardesimin belirttigi kanunda sahte evlilik damgasi yemeyenler icin gecerliymis avukatim öyle dedi

fikri olan varmi

DeLiyanginiM

Hakim arkadasim hic bir fikrim yok.

Ama dogacak olan bebegin babasiyla yasama hakki vardir.Zaten cocuk üzerinden aile birlesimindeki ana unsur aile butunlugunun korunması Alman Anayasası 6. maddesi

hakim

ya aslinda benim üst mahkeme süresi stresse sokuyor.avukatim 1.5 yil sürer diyor baska avukat 2 yada 3 ay acaba oberlandsgericht ne kadar sürer

akin_zeyno

SLM ARKADAşLAR BENİM EşİM ALMAN VATANDAşI şU AN BEş AYLIK HAMİLE SINAVA GİRMEME GEREK VARMI  .NE GİBİ BAş VURU YAPMAM GEREKYOR YARDIMCI OLURSANAZ SEVİNİRİM.BİLENLER LÜTFEN BANA MEYİL ATSIN.akin_ticaret_79@hotmail.com   bu meyle atsın rıca ederım