YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mrtnvn

berlin01

hayırlı olsun kardeşim....
insAllah darısı bize...

bekliyoruz...

evraklar tam 10 gündür yabancılar polisinde..eşime daha haber bile vermediler.....ama daha önce yabancılar poolisinde çalışan memura hanım sormuş..oda şu evraklar gelmedi belkide evrak gelirse sizden birşey istemeyebilişriz.sabırlı olun demiş...bakalım...)

afrooo

istenilen belgeleri eşim dün vermiş alman polisine ,bekliyoruz bakalım. bu arada ranis nerdesin ??

leyla_29

Alıntı yapılan: mrtnvn - Mart 24, 2010, 05:00:49 ÖS
arkadaslar pasaport kargoya verılmıs  halayy:)
hayırlı olsun arkadaşım sabrın sonu, inancın gücü  bu olsa gerek Allah mutluluğunu daim eder inşAllah yolun açık olsun.

mrtnvn

eyvAllah kardesım umarım senın kagıtlarda bıran once yabancılar polısıne gelır ve cabucak hallolur  okey:)

ranıs7843

merhaba afroo kardeş;
öncaliklee ben de beklıyorum eşim pazartesi günü yabancılar polısıne durumu sordu onlarda pazartesı gunu onlarda bu hafta vizeyi vereceklerını soyledıler önümüzdeki hafta bende persembe gıbı konsoloslugu aramayı dusunuyordum ama mıllet arama dıyor ondan konsolosluk kıllık yapar 1 ay beklersın valla kararsız kaldım onumuzdekı haftayı beklıyorum yanı afrooo senın durumun ne alemde sende anlatsana gelısme falan .....

afrooo

slm arkadaşlar !
mrtnw.. öncelikle hayırlı olsun ,kısa zamanda almışsınız vizeni.
sana bi sorum olacak ,BUGÜN eşim aramış almanyada behördeyi ,demişlerki burda herşey tamam diye bi yazı gitmiş ,türkiyedekiler de tamam derse vizem gelecekmiş.
ben anlamadım valla ,böylemi oluyordu,yani onayı almanya vermiyormuydu ?
bende bugün aradım konsolosluğu, henüz bi yazı gelmemiş buraya dedi kadın.
bu yazı  hemen mail ile gitmiyormuydu.  :-\

RIBERY

BENDE 22 02 2010 DA başvuru yaptım halada beklıyoum haber yok vızede

afrooo

ribery arkadaş,biz aralık 2009 da başvuru yaptık, hala bekliyoruz.ama belki şanslı olursun ,bazıları 1 ay da vizesini alıyor.

ranıs7843

merhabalar arkadaşlar ;
konsolosluktan kargom gelıyor buyuk ıhtımalle vizem gelıyor yupppı ups fısınede baktım numara uyuyor yarını dort gozle cekıyorum ...

berlin01

afrooo

sevdacicegi

Selam kardeslerim,

2 ay bekledikten sonra bugün yine bir mektup geldi bende son aylik gelirimi gösteren belge istediler ve esimle sürekli irtibatta oldugumun Telefon görüsmelerini gösteren bir belge, götürdüm bugün ama bambaska birsey söyledi adam 1000euro aylik gelirim var elime gecen üstelik alman vatandasiyim yetersiz olur size gecinmeniz icin dedi adam, yakininiz varsa misal babanda olabilir Verpflichtungserklärung yapsin dedi, ALLAHim ya kafam o kadar karisti ki simdi bide bu cikti daha ne yapacagimi bilmiyorum 6 aydri ayriyim zaten esimden, Verpflichtungserklärung hakkinda bilginiz var mi kardesler yardimci olursaniz sevinirim  :cryla:

berlin01

anladığım kadarı ile size kefil olabilecek birini arıyorlar babanızıda örnek vermişler...

benim bildiğim babanız boş bir sayfaya sizin geçinmenize yardım edeceğine dair yazı yazıp imzalarsa geçerli oluyor...   ama yinede araştırın..

sevdacicegi

bos sayfaya yaziyi hic kabul ederlermi ki,

adam bana bitane kagit verdi neler neler istiyorlar babamdan, aylik geliri gider emeklilik durumu vs.

ne yapacagimi sasirdim duaniza ihtiyacim var :cryla:

berlin01

bu iş ile ilgili orada birine danışabilirsin kardeşim....panik yapma hemen işin sonuna gelmişsin bunlarda işin nazı işte...)))

hayırlı olsun şimdiden....

sevdacicegi

isin sonuna gelmismiyim gercekten kardesim sanki cikmazda gibi hissediyorum kendimi kefil olan kisinin de geliri cok mu olmasi gerekiyor bilginiz varmi ?