Vize için Son gün..

Başlatan Mutim, Mart 25, 2010, 10:08:25 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaşlarım ilginize ve bilginize çok teşekkür ederim. Yarın saat 11,30 da randevum var . Hemen hemen ekstra bir sorun cıkarmazlarsa , tüm evraklarım tamamdır.. Tek eksiğim  var oda sizlerin duaları... Dualarınızıda yanıma alırsam , eksiksiz birşey kalmayacak..

Simdiden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun...

endoplazmikretikulum

NE DEMEK SEVGİLİ KARDEşİM
HER ZAMAN DUACINIZIZ...
ALLAHIN İZNİYLE KOLAYCA HALLOLUCAK İşLERİN

YARIN NASIPSE CUMADAN SONRA ÜSTÜNDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKMIş OLUCAK

RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Mutim

Dostum yarın cuma dualarını benden esirgemicene eminim, ayrıca ben yarın burada olmazsam "HAYIRLI CUMALAR" bölümüne mutlaka bir hadis veya bir uyarıcı ayet yazıp buradaki kardeşlerimizin Cuması için hayır dilersen sevinirim

endoplazmikretikulum

NE DEMEK KARDEşİM
OLDU BİLLL

HER DAİM KALBİMİZLE VE DUALARIMIZLA YANINDAYIZ ARKADASLARIMIZIN

RIBERY

fazla gözunde büyütme heycanlanma gayet sakın ol konslostakilerde insan sana soru sorarlarsan gayet basıt bır şekılde cevaplarsın ama heycan yapma Allah yardımcın olsun

berlin01

ZATEN TOPLAM 10-15 DK İÇERİDE KALACAKSIN...GAYET RAHAT OL EN FAZLA BİR KAÇ. ALMANCA SORU SORARLAR..EşİNİN EDI -ÇOCUĞUN VARMI GİBİ...SONRA EVRAKLARINI ALIP SANA BARKOD NOSU OLAN BİR KAĞIT VERİRLER...

HAYIRLI OLSUN...
şİMDİ GERÇEK SINAV BAşLIYOR.....
BEKLEME SINAVI )))
BOLşANSLAR..

Mutim

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 25, 2010, 02:56:24 ÖS
fazla gözunde büyütme heycanlanma gayet sakın ol konslostakilerde insan sana soru sorarlarsan gayet basıt bır şekılde cevaplarsın ama heycan yapma Allah yardımcın olsun

çOK DOĞRU riberiy dostum insAllah rahat ve güzel geçer sıkıntıya sokmazlar bizi

Mutim

Alıntı yapılan: berlin01 - Mart 25, 2010, 03:04:58 ÖS
ZATEN TOPLAM 10-15 DK İÇERİDE KALACAKSIN...GAYET RAHAT OL EN FAZLA BİR KAÇ. ALMANCA SORU SORARLAR..EşİNİN EDI -ÇOCUĞUN VARMI GİBİ...SONRA EVRAKLARINI ALIP SANA BARKOD NOSU OLAN BİR KAĞIT VERİRLER...

HAYIRLI OLSUN...
şİMDİ GERÇEK SINAV BAşLIYOR.....
BEKLEME SINAVI )))
BOLşANSLAR..

Sevgili berlin insAllah böyle güzel söylediğin gibi geçer :) insan ister istemez heyecan yapıyor aylarca 3 saatlik bir sınav için uğraştık simdi yıllarda 15 dk lık  bir hesabı vermek için bekliyoruz:D

berlin01

İNANIRMISIN BU İşLERİN EN BÜYÜK DÜşMANI ???

SADECE PANİK YAPMAK VE BU İşLERİ ÇOK BÜYÜTMEK...

BEN A-1 SINAVI İÇİN KURSA GİTMEDİM SINAV TARİHİ ALDIM BANA 5 OCAKTA ANKARADA VAR DEDİLER KKABUL ETTİM...VE SINAVA 13 GÜN VARDI..BENİM ALMANCA İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKAM YOK..İşYERİNDE AKşAMLARI MESAİ YAPTIM GÜNDE 2-3 SATT ÇALIşTIM TOPLAM 12 GÜN YANİ....SINAVA GİRDİM..EşİDE ALMANYADAN GELDİ DESTEK OLMAK İÇİN VE ANKARAYI GEZERİZ DEDİK...SINAVA GİRDİM...2 GÜN SONRA KAĞIT GELDİ 65 ALMIşIM...AMA ORADA KURSLARA YALARCA GİRİP 2-3 DEFA SINAVA GİRENLERİDE GÖRDÜM..HEPSİNİN ELLERİ TİTRİYORDU...HEYACAN VE TELAş HER İşİ BOZUYOR....O NEDENLE BİR ARKADAşINA GİDER GİBİ GİT...AMA SANA TEK TAVSİYEM..TRAş OL..VARSA TAKIM-KRAVAT GİT...SONUÇTA ORASI ALMANLARIN RESMİ DAİRESİ..!!!

Mutim

İnsAllah. Allah sana da bana da kolaylık versin. Önerini dikkat alıyorum dostum.. İnsAllah hayırlısıyla yarın işlerimizi kolayca hallederiz.

Mutim

şimdi evrakları bitti :) fotokopileri kaldı hayırlısıyla onlarda bittimi büyük bekleyiş baslıyor :) Sabah saat 11,30'da randebum var.. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaslarım.. Hic bir cumayı kacırmam yılladır insllah bu cuma namazınıda Allah kılmayı bana nasip eder. İnsAllah kalbim ferah bir şekilde işlerimi bitiririm size de güzel haberler veririm arkadaslar.. Sevgiyle kalın

bis montag

endoplazmikretikulum

ALAH YOLUNU BAHTINI ACIK ETSIN
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
RABBIM YARDIMIN OLSUN

BOL şANSLAR VE HAYIRLI CUMLAR şİMİDEN

ALLAHA EMANET OL DOSTUM HAYIRLI AKSAMLAR

Mutim

yarın için dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar