SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Sevgili lambofgod-01  İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI MAİLİNE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili amele İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

against_x

selam arkadaslar.mart ayında sınava girdimm.1 aylık kursa gitiim gitmeden önce sitededende yaralandım emegi gecen herkese tesekürler 90 aldımm.darısı sınava gireceklere

Mutim

Sevgili nonono, İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili hale_tm , İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

nonono

çok teşekkürler mutimm

Mutim

iyi calısmalar kardesim sizler için elimden gelen ne varsa esirgemem, cünkü yasanan sıkıntılar ortada insAllah basarılı olursunuz

Mutim

Sevgili susgun İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili serkansert  İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili mstfb   İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

emrecan01

mutlu kardesim  rica etsem benim maile gonderirmisin   beni_yargilama27@hotmail.com    simdiden tsk ederim bekliyorum

Mutim

Sevgili emrecan01   İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili plejaden  İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

plejaden

Sevgili Mutim,

Öncelikle gönderdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten de buram buram emek kokan bir hazırlık yapmışsınız. Ellerinize, yüreğinize ve emeğinize sağlık olsun.

Mutim

Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin arkadaşım , amaç sizlerin daha iyi olmanızı ve işlerinizin kolaylaştırmak içindir. Zamanla burada çok güzel bir konuya değinicem, herkes kart sorunlarına , mektup sorunlarına anında çözüm bulacak... Umarım faydalı olur

Mutim

Sevgili tugce_doerjer   İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

tugce_doerjer

cok tesekkurederım gercekte cok yardımcı olcak bu kartlar  :D