26.03'DE VİZE BASVURU YAPILDI, İşTE SİZE BİLGİLER!

Başlatan Mutim, Nisan 01, 2010, 10:04:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

vAllahı mutım hergun gırıp bu baslıga bakıyorum acılırkende heycanlanıyorum... Allah yardımcın olsun sabır versın... sabrın sonu selamet arkadasım  ;)

serkansert

hakim

Mutim kardesim nasilsin öncelikle ama sana cok kizginim.Allaha sen arkani dayamamismisin ki her gün safak gibi gün sayiyorsungercekten böyle yapma psikolojine yazik ya bide beni düsün 20 aydir bekliyorum Allah uzak tuttsun benim yerimde olsan demek simdiye kadar kafayi yerdin benim icime dogmus kardesim senin isin olacakkk Allahin izniyle ve bu arada benimde heryerden onaylandi Allaha sükür simdi vizemi bekliyorum kur;)

Mutim

Hakim Abi:) Allahım işini bilir , o ne zaman nerede yüzümü gldürüeceni bilir... Bugun efkarlandım dualar ettim, şükür olsun bugun eşime mektup gitmiş abi :) alkis:) Allahıma sükür senin işlerinde yavas yavas yoluna giriyor, cok sevindim abi.

Mutim

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Nisan 22, 2010, 12:55:25 ÖS
vAllah'ı mutım hergun gırıp bu baslıga bakıyorum acılırkende heycanlanıyorum... Allah yardımcın olsun sabır versın... sabrın sonu selamet arkadasım  ;)

tugce kardeşim Allah razı olsun , bugun eşime mektup gitmiş kardeşim. Cok sevimdim insAllah bir zorluk cıkarmazlar.. tüm evrakları hazır,birde kefil götürecek yanında

roman

senin de gözün aydin hakim arkadas.nasil bi yol izledin,naptin?InsAllah hepimiz en kisa zaman da sevdiklerimize kavusuruz.AMINN

Mutim

Konsolosluk ; İSTANBUL
Başvuru     ; 26.03.2010
Evrakların Yabancı polise gitmesi ; 01.04.2010
Eşime mektup gitmesi                    ; 22.04.2010

hakim

Alıntı yapılan: roman - Nisan 23, 2010, 12:08:42 ÖÖ
senin de gözün aydin hakim arkadas.nasil bi yol izledin,naptin?InsAllah hepimiz en kisa zaman da sevdiklerimize kavusuruz.AMINN

inanki bende hicbir sey anlamadim roman kardesim sadece haftaya Allahim nasip ederse ucacagimi ögrendim darisi sizinde basina daha genis bilgi isteeyin cünkü ben 20 ay cektim sizlerinde acaba izedemi öyle olacak diye düsücelere kapilmasini istemiyoru unutmayin ki yeminle söyleyeyim benim her müjdem cuma namazlarindan sona geldi tesadüf olamaz

roman

InsAllah hakim abi yolun acik olsun.ucuslar varmi ki haftaya?benim esimin daha 4.günü basvurali.daha cok zamanimiz var ve nolcagini bilmiyoruz?

serkansert

mutim hayırlı olsun kardes

yanlız anlamadıgım şey eşin sana davetiye yollamamışmıydı ordan yabancılar polisinin onayı olan yoksa ıstanbuldakı evrakların almanyaya gıdıyor yabancılar polısı eşine mektup yollayıp davetıye gondermesı gerektıgınımı soyluyorlar

hakim

tesekkürler roman kardesim iyi niyetlerin icin evet yavas yavas ucuslar olmaya baslamis.hic acele etme gec olsun temiz olsun 15günde ret gelmektense 3 ayda vizenin gelmesini tercih edin unutmayin hersey düsüncemize göre gelisiyor ne ararsak onu buluruz aklimiza artik kötü seyler getirmeyelim

C4TiMeR

kardesim cok sevindim her girdimde direk senin konuna bakıyorum en sonunda guzel bir haber geldi gozun aydın kardesim simdi senden ricam bi anlatsan eşine ne zamana randevu vermısler ne demişler ne istemişler sende tahmın ediyorsundur ne halde nasil haber bekledigimizi  :) senden tam 4 gün sonra ben vizeye basvurdum bakalım hayırlısı Allahtan ama adına sevindim kardesim.

Mutim

sevgli C4TiMeR kardeşim , eşimin evrağında tarih yazmamıslar sanırım bana öyle söyledi, eşim evrakları tamamlayıp gidicem dedi , bundansonrasını da Allah hayırlara nasip oalcak şekilde işlerimizi kolaylaştırır insAllah zorluk çıkarmazlar.. İnsAllah kardeşim senin işinde biran önce sonuçlanır.. iyi şekilde.

Mutim

leonil

Mutim inş. hakkında hayırlısı olur da biran once pasaportun gelir.Seni de gondeririz ;)

Mutim

Sağol canım kardeşim , inşAllah sende en kısa zamanda vize işlemlerini bitirir ve eşine kavuşursun.. Kafana takılan birşey olursa hemen yaz yardımcı olabiliceğim bir durum olursa elimden geleni yaparım kardeşim. Önce passportunu çıkart ve pin konudunu al randevunu al sonra senden istenen evrakları öğren, anlamadıgın bir durum olursa da yazarsın. selametle.