Allahıma şükürler olsun ki Vizem geldi-Doğum günümde Pasaport'um elime ulaştı...

Başlatan oguzhan_21, Nisan 25, 2010, 05:53:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan_21

yuppi:) yuppi:) halayy:) halayy:) dance:) dance:)Merhaba arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi ,Allahıma şükürler olsun ki Vizem geldi.Dün doğum günüme tam denk geldi pasaport'un elime ulaşması...Çarşamba onaylanmıştı ,Perşembe gelecekti  yanlış kargolamışlar ve o gün elime ulaşamadı.Cuma tatil nedeniyle dağıtım olmadı , ve Cumartesi yani dün vizem elime ulaştı..Allahıma binlerce kere şükürler olsun...

Ayrıca belirtiyim , Kagıtlarım 1.5 ayda almanyaya ulaştı ,Eşimi cagırdılar direk.Belgeleri götürdü eşim ama Hiç soru sormadı görevli bayan..2 ay bekleyin demişlerdi eşinize haber gider demişti.Ve tam 1.5 ay sonra Vizem çıktıı...Münih'e gideceğim inş.
Allah herkese bu duyguyu en kısa sürede yaşatsınn ( AMİN) 

Mutim

berqsan

senin adına sevindşim bu formda vıze alanalra ınanın kendım almıs gıbı sewınıyorum... İnşAllah bir ömur boyu mutlu olursun...

endoplazmikretikulum

HamzaD

Merhaba Benım bı sorunum var benım esım alman koku alman uyruklu yanı turk falan deıl benım oraya gıtmem ıcın onun gelırı olması lazım mı bıde esım orencı.benım sadece certıfıca almam lazım yoksa cvb verırsenız çok sevınırım

Mutim

Sevgili Hamza kardeşim öncelikle senin okula gidip Sertifika alman gerek fakat; Bilindiği gibi alman vatandaşlarından istisnai konular dışında maaş bildirisi istenmemektedir. Yalnız eşin öğrenci olduğu için bu durum istinai duruma girebilir, bu yüzden eşinin seni getirebilmesi için ya çalışması gerek veya Ailede birinin eşine kefil olması gerek.. Allah kolaylık versin