Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Mutim

İyi geceler arakdaşlar hafta sonunuz nasıl geçiyor? Umarım iyi geçiyordur.. Bende uzun zamandır stresli ve yoğun geçen günlerimi 23 nisanla beraber 3. cıkan tatil günümü havanında güzel olmasıyla dolu dolu geçirerek stres attım, şükür olsun manevi açıdan birazda güzel geçti.. Umarım Allah  daim güzellikler nasip eder cümlemize

Mutim

Günaydın arkadaşlar 3 günlük iznin ardından tekrar sizlerleyim :)

susgun

:laugh:hayırlı olsun mutim biras qeç kaldım demek için ...

Mutim

susgun teşekkürler acılısı yaptık pastayı kestik sen geç kaldın sohbete :) Çayımızda kalmadı:D...

f_tuba26

caydami kalmadi  ???ozaman birisi bana günaydin..!!! uyan da baliga gidelim derse hic sasirmiycam yaaa :haha: :haha: :haha:

Mutim

;) sevg,li tuba bir çay yapta içelim canım baya birçekti :)

Mutim

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar , nasılsınız?

roman

hayirli cumalar arkadaslar.valla ben cok yorgunum isten geldim.zaten bugün de uyuyakaldim.sabahin 4:30da kalikip ise gidiyom bu halimle uyumak varken :(

Mutim

Allah kolaylık versin kardeşim , seni çok iyi anlıyorum.. Biran önce eşine kavuşursunda rahatlarsın insAllah.. Aynı benim eşimde hep gündüzcü saat gece 4.00 kalkıyolar

roman

insAllah mutim arkadasim insAllah hepimiz sevdiklerimize kavusuruz hayirlisiyla.
dört hafta daha caliscam,sonra izine ayriliyorum  dance:)

tugce_doerjer

gunaydın sıte sakınlerııı  hiihi:)

Mutim

selamlar... millet, 1 mayıs yeni iş bayramınızı kutlarım :D

Mutim

f_tuba26

güzel bir hafda dilerim herkse almancax sokagi..günaydin....

Mutim

hAFT sonunu hasta olark geçirdik inşAllah biran önce şifa bulurum :) Üzerimde hale bir kırgınlık var hasta oldugumdan dolayı, hava mütiş :).... Herkese güzel bir hafta dilerim bende :)

Mutim

tuğba 100. Salavat da sana nasip oldu :) Aslında ben salavatı yazıp gönderecektim, ben yazdıgım da 99 olmuştu dedim kime nasip olacak bakalım :P kardeşim tubaya oldu:D