SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

endoplazmikretikulum

sevgili dostum mutim
elindeki maille yoladıgın dosyaları hotfile benzeri bir site yukleyıp
baglantı linkinide burda paylasırsan sen yokkende arkadasla bu kaynaktan faydalanır.
hem boylece her seferınde herkese mail atmaktan kurtulursun...

kolay gelsin emeğine saglık teşekkurler dostum çabaların için

Mutim

cok doğru dostum , düşündüm de nasıl yapıldıgını bilmediğim için üstünde durmadım :)

endoplazmikretikulum

hot file basıt ve turkcedır
.
a gir ordan dosyanı ınternete yukle
yukleme bıtınce cıkan ındırme lınkını burada paylaş o kadar

....

Mutim

dostum süper bir öneri :) gitmeden ayrı bir bölümde yapacam , ve hep insanlar oradan indirir .

Mutim

Sevgili gamze_ahmet  İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili betulzambak   İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE  GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

betulzambak

Teşekkürler Mutim:) Bu arada sınav kaç günde açıklanıyor?

Mutim

sevgili betül sınava cuma günü girdiyseniz en geç salı,çarsamba elinizde olur her hangi b,r günde girdiğinizde 3 iş günü içerisinde sonuclar gelebiliyor, bazen 2 iş günüde oluyor

Mutim

Sevgili ALMANCAX üyeleri sınav için hazırlanan arkadaşlarımız için yeni bölümümüz "SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI,MEKTUP ÖRNEKLERİ VE SIRLARI HEPSİ BURDA!!!  " adlı bölümümüzde tüm kart sorularını ve cevapları , mektup örneklerini ve sırlarını sizler için daha kolay ulaşmanızı sağlamak amacıyla siteye link açarak indirmenizi sağladım. Benden mail beklemeden direk bu bölümden konulara ulaşabilirsiniz.. Sevgilerimle..

bölüm linki ; https://almancax.com/forum/index.php?topic=9369.0

tegin

rica etsem banada gönderebilirmisin kardes bende sinava hazirlaniorum bu kartlari bi görelim nasilmis bakalim simdiden tesekkürler..

Mutim

sEVGili tegin kardeşim ileti olarak mail adresini gönderirsen sana da kart sorularınıı gönderebilirim.

Secondvirus

banada gönderebilirmisin Mutim.

secondvirus50@hotmail.com

Teşekkür ederim.

Mutim

sevgili Secondvirus  kardeşim , isteğin üzerine kart soruları ve mektıp örnekleri sna gönderilmiştir.

zuzuma

banada banada :)) mutim bende istiyorum.mailim var zaten sizde..şimden danke shön okey:)

Secondvirus

Mutim

Alıntı yapılan: zuzuma - Mayıs 02, 2010, 06:17:57 ÖS
banada banada :)) mutim bende istiyorum.mailim var zaten sizde..şimden danke shön okey:)

sevgili zuzuma size gönderdiğimi hatırlıyorum, sen yinede adresini ileti olarak gönderirsen sevinirim