A1 aile birleşimi Sınavında Çıkan Sorular ve Cevaplarda Kolaylık

Başlatan alicelik1984, Kasım 06, 2008, 12:16:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esteban61

9 Nisandaki sınava girdim arkadaşlar...
Mektupta doğumgününüz var...arkadaslarınızı davet edin..nerede ne zaman ve kimler gelecek şeklindeydi.Son bölümü herkes yapamadı..Almancası (wer kommst noch zu deiner geburstag)...Form doldurma boölümünde sprachkurs kayıt olmak ısteyen kısının soyadı oturdugu yer,ödeme şekli gibi boşlukları vardı onları doldurduk....

Sözlü bölümde thema Urlaub kelıme wetter,thema wohnung kelıme balkon çıktı...

Rica fahrekarte ve Sigara içmeyiniz çıktı..çok şükür sözel bölüm daha iyi geçti..Sınavı geçeceğimi umuyorum..Allah nasip eder inşAllah..Başka sorusu olan arkadaş varsa yardım etmek isterim..

ask kızı

merhaba  bende sınava girdim ve 83 puanla kazandım  herseyimi ayaraladım vize kagıtlarımı felan ama gittim geri geldim beni reddettiler 18 degilim diye bide en önemli bilgiyi vermek isterimki  sınav kagıtının bir süresi var  6 aylık kadar eger ewli degilde nişanlıysanız 18 olup nikah kıyılıp 6 ay içerisinde herseyi yapmak gerekir  ve ben sınava bir daha giricem ben yandım baskaları yanmasın diye bu bilgileri vermek istedim.......

ask kızı

15.01.2010 tarihinde sınava girdim  mektup resmi bir kuruma yazılıyordu thema :übernachte  öbür thema :arbeiten  zaten okuma bölümüyle dinleme bölümü cok kolaydı önemli olan  okuma bölümde dikkatli okumak duyma bölümünde ise fiilin altını çizip dikkatli dinlemek önemli olan zaten dikkatli okumak  duymak ... belki size faydalı seyler vermedim ama genede sizi bilgilendirmek istedim belki yanlış yere yazmış olablirim bu bilgiyi o yüzden kusura bakmayın lütfen ....

Mutim

Alıntı yapılan: ask kızı - Nisan 15, 2010, 02:40:27 ÖS
15.01.2010 tarihinde sınava girdim  mektup resmi bir kuruma yazılıyordu thema :übernachte  öbür thema :arbeiten  zaten okuma bölümüyle dinleme bölümü cok kolaydı önemli olan  okuma bölümde dikkatli okumak duyma bölümünde ise fiilin altını çizip dikkatli dinlemek önemli olan zaten dikkatli okumak  duymak ... belki size faydalı seyler vermedim ama genede sizi bilgilendirmek istedim belki yanlış yere yazmış olablirim bu bilgiyi o yüzden kusura bakmayın lütfen ....

KARDEşİM Allah kolaylık versin gerçekten zor bir durum , insAllah biran önce işlerini yoluna koyarsın

ask kızı

sagol abla inş koyarım herseyi yoluna ama en önemlisi hayırlısı :) olması

ask kızı

Mutim

İnsAllah kardeşim aslında 6 ay beklemene gerek yok neden diyeceksen , hemen nikahını yapıp sınava girersin , aslında sınava da gerek kalmazdı ama soyisimden dolayı problem olur

ask kızı

ben zaten ewlendim nikah kıydım  hersey bitti tekrar bastan baslıycam malesef sınava giricem sınav süresi bitmedende sınava girilmio malesef o yüzden 7.ayda giricem Allah nasip ederse

fuataslanboga

desperando

Alıntı yapılan: Birakma - Nisan 04, 2010, 02:02:57 ÖS
1 mektup daha Yazmak İstiyorum !..  15 mektup kalıplarından 8 numarlaı mektup ! ..

Sie möchten mit Ihrer Familie in Berlin Urlaub machen Schreiben Sie E-Mail an das Hotel Rose;

1-Von-wann-bis wann
2-Wie viele Personen und zimmer
3-Fragen Si: Preise                       
                                                                                            nusaybın29.04.2010
Sehr geehrte Damen und Herren,
Mein name ist Ahmet Gültekin. ich möchte vom 10.12.bis 17.12 mit meiner Familie in berlin Urlaub machen. Wir sind vier Prsonen und möchten zwei zimmer. Bitte Sie mir die hotelpreisen Schreiben senden ? ich Dank hilfe und warte auf baldigeantwort Mit freunddlichen Grüssen !
hochacttangsvoll ! İhr isminiz

Arkadaslar Umrım yarar isinize ..
                                                ben  29 nisan da sınava girdim bu mektub geldi arkadaşlar

ask kızı

roye

arkadaşlar 13 mayıs 2010 da sınava girdim

tema bank ve reisen di
bank temasından name çektim   reisenden fliegen çektim

rica olarak açık pencere ve bir bardak su çektim

ayrıca kendimi tanıtnıken dans etmeyi severim demiştim hangi dansı diye sordu...ayrıca yaşadığım ilçenin ile uzaklığını ve doğduğum yeri heceletti.
kursu filan gitmedim ben.öğretmenim boş zamanlarımda çalıştım kendi kendime öğrendim.sakin olun stress yapmayın

ask kızı

ask kızı

mechull

selamun aleykum arkadaşlar ben yeni katıldım ve sınavada gireceğim nasipse ama nasıl olcak bilmiyorum gece gündüz dua ediyorum ve herkesin dualarını bekliyorum  :angel:ve bana mektup konusunda yardım etmenizi istiyorum

ask kızı

ask kızı

sınavdan korkma zaten gerekli bilgiler site de var