vizede sorulan sorular almancamı ????

Başlatan zuzuma, Mayıs 05, 2010, 07:13:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

vizede neler soruluyo ve türkçemi ? almancamı geçiyo diyologlar???

f_tuba26

sanirim konsolosluktaki vize görüsmesini kastediyorsun...tabiyki türkce soruluyor...

nonono

türkçe olarka nerede tnaıştınız enrde tanıştınız eşin nerde çlşıyo gibi sorular soruyolar. ama almancada soruyolar dil  bilgisi için . nasılsın .çocuğun varmı. sabah kahvaltıda ne yedin. buraya nasıl geldin.üstündeki ne renk.gibi

zuzuma

zuzuma

Alıntı yapılan: nonono - Mayıs 06, 2010, 02:00:47 ÖS
Türkçe olarka nerede tnaıştınız enrde tanıştınız eşin nerde çlşıyo gibi sorular soruyolar. ama almancada soruyolar dil  bilgisi için . nasılsın .çocuğun varmı. sabah kahvaltıda ne yedin. buraya nasıl geldin.üstündeki ne renk.gibi

geçenlerde bi arkadaşım söledi.vizede baya bi terletmişler sürekli almanca sorular sormuşlar  ??? oyüzden emin olmak için sordum ..

nonono

aynı arkadşaının başına gelen benimde başıma geldi... baya bi uğraştırdılar bni. bu 3.kez çağırmaları. ve yine dil seviyesi için sorular sorulcakmış.çok ama çok uğraştırıyolar kimileriniiiii.aynı ben gibi...

zuzuma

ayy kıyamma ya.sakın ola hevesini kırma, her gidişin de daha bi kendinden emin ve özgüven sergileyen bi duruşun olsun..istikrarı elden bırakma sakın..ben daha a1 sınavına giricem yolum uzun..bazen korksamda çalıştıkça güvenim gelio  okey:) sınadı vizeydi bunlarla iş bitmiyo bakalım oralarda neler bekliyo bizleri utanan:)Allah yardımcımız olsun cümlemizin...