b1 sinavi kurs bitiminde nezaman oluyor

Başlatan cetince, Mayıs 03, 2010, 05:12:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadaslar benim kursum 6.ayin 14nde bitcek ama hala sianv tarihi belli degil.benimde turkiyeye izine gitmem gerek buyaz yani 7.ayin 10nda falan gitmek istiyordum ama kurs 6.ayin 14nde bitiyo ama sinav hemen olmuyormus heralde

f_tuba26

sinav kursun son 2-3 günü olmustu bende(volkschule)...yani her kurs bir olmaz tabi ama sinavdan sonra gidilmez kursa vede muhtemelen kursun son günleri olur...ama hemen sinav olmiycaksa belkide kurs bitiminden 1yada 2 hafda icinde sinav olacaktir...

erken bilet alcaksan 6.ayin 10-14 al biletini yani 7.ayin 10 icin...ama daha erken bilet almak istiyorsan o konuda bisey diyemiycem...aslinda kurs bitimine 1 yada bir bucuk ay kala sinav tarihi felan hepsi belli olmasi lazim...

lehrerin!

merhaba f_tuba26, eğer mümkünse Almanya'daki entegrasyon kursu hakkında bilgi verebilirmisiniz? şu konular;A1 derslerini gördüysek orda ne kadar sürede B1 alabiliriz? illaki kursuna göre değişir. ama ben hızlı bir program düşünüyorum. mesela sitede 600+45 derslik bir saat diliminden bahsedilmiş ve 6 aylık bir süre biçilmiş.ardındanda eğer A1 kuru geçilirse bu 6 aylık süreden düşüleceğinden bahsedilmiş. bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

f_tuba26

her nekadar a1 bilgisine sahip olunsada bu malesef kurs belirliyor yani seviyeye bakilip,kisa ve basit bir seviye tespitle ona göre nerden baslanacagina kurs karar veriyor(bende öle olmustu) ama genellikle a1 yapan bir cok kisinin a2 den basladigini duydum...kursa göre degisiyor süresi mesela ben 300 saat yaptim ama marttan aralik ayina kadar sürdü kursum tabi uzun tatiller var almanyada bide yaz tatilide bunun icinde demek istedigim...eger hizli bir program istiyorsan bir kac kursa gidip görüsceksin ve seviyene göre sana en hizli ve uygun olani secip karar verceksin..

xmcraex

evet arkadaslar bende a1 türkiyeden aldigim halde ayrica kursun ilk seviye testinden yüksek puan almama ragmen A1 sonundan kursa basladim sebebide bneim seviyemde kurs olmayisi(ögrenci olmayinca yeni sinif acmiyolar veyada az ise)4ay gibi kisa sürede B1 sinavina girdim ve kazandim önemli olan calismak hic biseyden korkmaniza gerek yok-
ayrica toplam 400 saat kurs gördüm sinavi gectigim icinde 200+45 e gitmeme gerek kalmadi