Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Valla kanka en son söylediğin gibi öyle zor durumda kazık yedimki anlatamam sana, beni çok zor denecek bir duruma düşürdü. iki ara bir derede kalmakdan beter etti harbiden..

roman

8) iyi tatiller mutim  8)
geldiginde insAllah hayirli haberlerle gelirsin bi hafta az süre degil

Mutim

Mutim

Herkese selamlar. Merak ediyorum bu A1 sınavına hazırlanan ve sınava girmiş olan ve başvuru yapmıs veya yapıpda almanyaya gitmiş olan arkadaşlarımız nerede ... :)

canımsın_

ben burdayım vede cok streslıyım hazıranın 3 de gorusmem var sabırsızlıkla beklıyomm insAllah ıyı kısılere ras gelırım

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Mayıs 29, 2010, 12:38:58 ÖS
ben burdayım vede cok streslıyım hazıranın 3 de gorusmem var sabırsızlıkla beklıyomm insAllah ıyı kısılere ras gelırım

sevgili kardeşim , bizde buradayız ve senin stresini gidermek için :)... Kafana takılan ne var ki , bu kadar stres yapıyorsun.. Ayrıca nereden basvuruya gidieceksin ?... Bizler basvuruya giden biri olarak , kafandaki tüm sorulara netlik kazandırabiliriz.

canımsın_

ankaradan gidicem basvuruya. bilmiyorum belkide abartıyorum almanca soracakları soruyu bılemem dıyede telas yapıyorum :-\

Mutim

dert ettiğin şeye bak :).... klasik şeyler, yaşın kaç, kahvaltı yaptınmı gibi.. bilemeyecek durumda isen, heyecanlı bir görüntü çizersin olur biter :)..Ama sen bunları düşünme, inşAllah göreceksin çok kolay geçecek.

Mutim

Günaydın Almancax...............

Ben buradayım diyen herkes, buraya, bu konuya ... :)

3,14

--> Hallo Leute, wie geht es auch denn alle? :)

Mutim

canımsın_

HAYIRLI AKSAMLAR ALMANCAX SAKINLERI

3,14

--> Guten Abend Almancax! Wie geht es euch alle? :)

sevilay-tayfun

iyi geceler arkadaslar bir selamda benden olsun hepinize halayy:)

Mutim

Yeni birgün ve hafta başlangıcından herkese GÜNAYDIN.....

Mutim

KÖLN DE OLAN VEYA GİDİCEK OLAN ARKADAşLAR VARMI :)

3,14

--> Herkese günaydin! Köln'de olan yok, ama oraya yakin olan var kardes. :)