B1 sinavi

Başlatan cetince, Mayıs 15, 2010, 04:22:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadaslar b1 sinavi hakkinda bilgi verebilirisiniz.bolumler hakkinda biraz yorum yaparmiisiniz.tesekkurler

xmcraex

B1 sinavi dinleme,okuma yazma ve konusma kismindan olusuyor
yalniz hören birazdaha farkli 1 soru dinliyorsunuz 2 soru cevaplamaniz lazim vede 1 defa dinliyorsunuz.lesende mantik sorularida cikabiliyor mesela size 7-8 kartvizit resmi var soruda ama sorunun cevabi o kartvizitleren hicbiriside olmayabiliyor tamamen mantik ve dikkat istiyor.mektup a1 deki gibi belirli noktalara cevap yazsaniz yeterli oluyor sinavdan1 saat sonrada sözlüye ikiserli gruplar halinde giriyorsunuz.kendini tanitma vede partnerinize bi kac soru sormaniz yeterli olur

cetince

oyle diyosunda bu sprechenda cok zor diyolar.kendimi tanitmak tamam cok kolay.onume koydugum remi anlatmaya calisirim eger bildigim kelimelere yonelik gelirse bide plan var bunu konusunuda anlamak gerekiyomus demi.ya bu sprechen cok zorya.sprechendan bi kalsam b1 kesinlikle alamam.kendimi tanitmamlada bitmiyoki is.a2 alabilsem en azindan ya offfff 10 gunum kaldi ya

xmcraex

yok kardes hicde zor degil inan ben hörende cok zorlandim
panik ve heyecan yapma yeter takildigin zaman hocalar sana zaten yardimci olacak tüyolar veriyolartüyoyuda alinca ister istemez devam edebiliyorsun.benim temada bi kagit verdiler 1kadin ve adam masada oturuyolardi hoca dedi ne yapiyolar bunlar ne konusabilirler felan diye tüyoyu vermisti bende ona göre 3-5 kelime anlattim yeterli oldu