almanyaya yeni geleceklerin dikkatine önemlii !!!!!

Başlatan yasin demir, Temmuz 01, 2010, 12:30:47 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin demir

arkadaşlar almanyanın genelinde yeni bir uygulama başladı haberiniz olsun almanyaya yeni gelenlere verilen ve tüm masrafı devlet tarafından karşılanan entegrasyon yani dil kurslarına 01.07.2010 dan sonra kayıt yaptıracakların masraflarını artık devlet karşılamayacak herkes kendi cebinden ödeyecek yeni tasarruf paketinde bu yasa kabul edildi.haberiniz olsun

murgani

Vay Be Olaya Bak.Ilk Defa Duyuyorum.T$kler Güzel Insan.Emin Ol Ki Bu Gibi Bilgiler Bizler Icin Önem Tasiyor.Paylasalim Paylastiralim Ki Herkezin Haberi Olsun.Tekrar T$kler.

endoplazmikretikulum

OLMASA şAşARDIM
HERşEY YETMIYOR GIBI
USTUNE EKLEDIKCE EKLIYORLAR
BAKALIM DAHA NE TERANELER CIKARACAKLAR
ES DELİ RÜZGAR ESSS GARİBİN BÖĞRÜNE BÖĞRÜNE....

sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs

f_tuba26

o zaman bır hayli pahalıya patlıycak bu entegrasyon kursu...çünkü saat başı 1 eurodan ücretleniyordu ve 645 saat ten 645 euro idi....ve yarısının kursiyer tarafından ödenöesı ısteniyordu ve sınav kazanıldığı takdırde ödenen ücretın yarısıda gerı iade idi...keza ben su an o ödediğim ücretın yarısının ödeneceğini bekliyorum  belkıde hic ödenmiycek...neyse artık almanya nerden nasıl tasarruf yapcağını şaşırmış cidden...

yasin demir

siz şuan kursa devam ediyosanız sizi ilgilendirmiyor ab juliden sonra  anmeldung yapanlar bu yasadan etkilenecek