Almanca a2 sertifikası alabilirmiyim sizce bi bakarsaniz

Başlatan cetince, Temmuz 01, 2010, 02:26:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm.a2 ve b1 sinavlarina girdim.mektup konusu saniyosam a2 olur.sprechendanda kesin a2 alcam belkide b1 bilemiyorum.a2 diye dusunuyorum.horen ve lesen tahmin edemiyorum ama.bu puanlama nasil oluyo acaba.a2 alabilirmiyim eger sprechen a2 mektup a2 olursa.b1 dan pek umidim yok cunku tama hazir degildim.yeni geldim sayilir ustelik zamanla oda olur artik ama en azindan a2 almak istiyorumya

murgani

YA KARDES NE YAPTIN YA SEN BU KADAR KAFAYA NE TAKIYORSUN..SANKI DÜNYANIN SONU GELMIS..BIRAK YA AZ RAHAT OL..BIZDE YENI GELDIK;BU ISLERDE BU KADAR ACELECI OLMAMAK GEREKIYOR.FAKAT TEDBIRIDE ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM.CALISTIKDAN SONRA OLUR.BI ÖLMÜ$LE OLMU$A CARE YOK SADECE  ;)
GERISI TRA$$$
HADI ALLAHA EMANET OL..

cetince

bunun kafaya takmakla pekte alakasi yok kardesim.ben merakettikleri soruyorum sadece.sadece biraz sabirsizlik var diyelim okadar.yani buralara elimizi kolumuzu sallayarak gelmedik bi ugras verdik sonucta caba harcadik ve azda olsa bunun faydalarini hissetmek yaDA meraklanmak bence herkeste oluyo.cevabin ve rahatlatici aciklaman icin tesekkur ederim ama iste sabirsizlik diyelim biz buna.

unbalanced

merhaba sevgili cetince.bende ayni senin durumundayim yani emin degilim.01.10.10 da b1 sinavina girdim ama bende a2 olur saniyorum.b1 icin fazla ümidim yok hatta bana öyle gelio ki a2 bile alamicam galiba.cünkü sprechende hic iyi degildim tutulup kaldim cok heyecan yaptim.sinava gireli 15 gün olucak nerdeyse sonucu cok merak ediyorum.buraya sonucunu yazarsan sevinirim.hadi hayirlisi.

alibaba

sinavdan b1 alabilmek icin,öncelikle sprechen,den b1 daha sonra da hören lesen ve schreiben dan birinin de b1 olmasi lazim,bunu sinifimdan arkadaslarimin sinav sonuclarindan biliyorum,bir arkadasimin hören ve lesenden aldigi puan 29 du normalde 34 olmasi lazimdi,sprecehen ve schreiben b1 di sonucda b1 belgesini aldi.diger bir arkadasim hören ve lesen den aldigi puan 39,schreiben b1,ama sprechen a2 idi, sonucta a2 belgesi aldi,yani b1 alamadi,durum böyle arkadaslar herkese basarilar.