29.06.2010 Almanya vizesine başvurdum ama....

Başlatan aysunnn, Haziran 30, 2010, 08:52:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysunnn

slm arkadaşlarr ben vizeye başvurdum dün ama biraz problem çıktı :( istenen ewraklar birbirini tutmuyo söyliimmm benden pass fotokopi ve bu doğum kayıt örneği ikametgah falan onları almadılarrr ve boşuna tercüme ettirmiş oldum o ayrı :) birde eşim alman vatandaşı ama oradaki bayan alman vatandaşı deil türk vatandaşı dedi önce :o sonra eşimle benm nufus kayıt örneğimiz de eşimin türk vatandaşlığından düştüğü ve alman vatandaşı olduğu yazıo ama !!! sonra daha sonraki alına vukuatlı toplu nufus kayıt örneğinde de eşime ait tc numarası yazıo....eşimin alman vatandaşı olarak nikah kıyması zor olduğunu söylemişti memur bizde türk vatandaşı olarak kıymıştık ozamn daha geçiş Türkiyeye gelmemişti nikahımızda hiç bi sorun ama eşimin evlendikten sonra alman vatandaşı olması işi değiştirdi ne saçma !!!! benden 60 euro istediler ve sonra görüşmedeki bayan vazgeçtii.... almadı daha sonra gerekirse alırlar dedi ve ben 60 euroyu ödemeden ewrakları teslim ettm fakat şimdi ACABA EWRAKLARDA HERHANGİ Bİ PROBLEM OLURMU? VE RED ALIRMIYIM DİE KORKUYORUMM AÇICASI BU TUTARSIZ DAVRANIşLARINDANN TIRSSTIMM...bayandan kimse memnun deilmiş bi kaç kişiyle konuştum oda bana rast geldii...çokgergin bi görüşme oldu ve bayan benm dediklerimi anlamıodu bile kulak vermiyodu yaniii ....ve çok farklı almanca konuşuoduu kaç kardeş olduğumu sordu bende ich habe ein schwester dedimm kızmı erkek mi die soruyo bana :) sölüyorum duymuyoo anlmadımm ben yha almanlar daha ii ilgileniyorlarr türklerr helede görevli türklerr umursamıyoolar...

yasin demir

hiç problem çıkmaaz zaten hatasını anlamış ve  vazgeçmiş parayı almadan parayı almadığı içinde başvurunu eşinin alman vatandaşılığı üzerinden yapmış zaten evrakların almanyaya gelecek ve tüm iş yabancılar dairesinden bitiyo bi aksilik olursa anlaşılmayan bişey varsa eşin almanyadanda halleder birde şunu söyleyeyim konsolosluktaki kapıcılar hariç tüm görevliler alman yani sizin konuştuğunuz kişide alman hemde has alman çünkü konsolosluk görevlisi mecburen alman olmak zorunda

f_tuba26

evet konsolosluk görevlılerı alman kapıdakı görevlıler harıc....hangi konsolosluktan basvurdun sen aysunnn ögrenebılırmiyim.

aysunnn

Alıntı yapılan: yasin demir - Temmuz 01, 2010, 12:16:25 ÖÖ
hiç problem çıkmaaz zaten hatasını anlamış ve  vazgeçmiş parayı almadan parayı almadığı içinde başvurunu eşinin alman vatandaşılığı üzerinden yapmış zaten evrakların almanyaya gelecek ve tüm iş yabancılar dairesinden bitiyo bi aksilik olursa anlaşılmayan bişey varsa eşin Almanya'danda halleder birde şunu söyleyeyim konsolosluktaki kapıcılar hariç tüm görevliler alman yani sizin konuştuğunuz kişide alman hemde has alman çünkü konsolosluk görevlisi mecburen alman olmak zorunda
inşAllahh öle olur bakalım ...daha sonra ödenme gibi bi şansı varmı ? ya parayı öedemek en ufak problemm ama eksik ewrak çıkar die sonra korkuyorum yok 1000 euro verelim...ama sonradan yok eşin alman deil türk diyip şu ewrağı getir derselerr o kötü ister istemez aksıyoo geçikiyo vizee....:( ölemi ben türk sandım ve zaten hiç memnun kalmadım bir kaç kişiylede konuştum ve kimse memnun deil bide sanırım baya yorulmuştu off çekip duruyodu ve sinirliydiii amann yhaaa işlemler hallolsundaa gerisi önemli deill... Allah herkese kolaylık versn

aysunnn

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Temmuz 01, 2010, 04:31:19 ÖS
evet konsolosluk görevlılerı alman kapıdakı görevlıler harıc....hangi konsolosluktan basvurdun sen aysunnn ögrenebılırmiyim.
ben istanbul'dan başvurdumm...ama inşlalah dediğiniz gibi olur yhaa çok meraklardayımm kadınında böle yapmasıı aklımı fena halde karıştırdıı...inanırmısınız ne yapacağımı bilemedim bildiklerimide unuttumm :)