yardımınıza ihtiyacım var!

Başlatan meltem14, Temmuz 03, 2010, 09:54:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meltem14

merhaba
canımın en sıkkın olduğu anda size yazmak beni iyi yapacak diye düşündüm.
bende sizler gibi almanyaya kızanlardanım. bir erkek arkadaşım var. evli olmasakta bir erkek arkadaştan çok daha ötede evli gibiyiz. onu çok seviyorum. 18 yıldır almanyada yaşıyor. sene de 1 ay görüşüyoruz. özlemekten canım çıkıyor. bende almanyaya 2 haftalık yada 3 haftalık gitmek istiyorum. çalışıyorum. 1000 lira maaşım var.ayrıca bankada 6000 bin liram var. erkek arkadaşımda almanyada istikrarlı bir şekile çalışıyor . 1200 € maaşı var. tek başına yaşıyor. bana davetiye yollasa turist olarak 2 yada 3 hafta yanına gidebilir miyim? ben hem çalışıyorum hem okuyorum o yüzden orda kalmak izlenimi vereceğimi düşünmüyorum ayrıca okul dilim almanca bir faydası olur mu? eğer başvurursam hangi zaman aralığında vize alabilirim. eğer cevaplarsanız çok sevinirim. tşk ederim

badboyibo

arkadaşım ben sana şöyle söyleyim daha 29 haziranda turistik vize başvurusunda bulundum kuzenlerimle zamanımın bir kısmını almanyada geçirmek istedim türkiyede üni öğrencisiyim  başvuru yaptıgımda babamın gelir belgesini felan gösterdim yengem almanyadan davet gönderdi. ve başvuruy yaptım 2 gün sonra geldi pasaport red verdiler bunların sağına soluna güven olmaz hemide sacma sapan nedenler yüzünden hiç alakası olmayan ben sana gidersinde demiyorum gidemezsinde demiyorum ama dezavantajın var oda. bekar olman ve daveti sana senin emsalinin biri yapması karşı cins olması. istersen dene şansını ama dezavantajın var insAllah alırsın.