YABANCILAR DAIRESINDE YAPILAN DIL SINAVI HAKKINDA BILGI

Başlatan lehrerin!, Temmuz 07, 2010, 08:37:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lehrerin!

arkadaslar yabancilar dairesine vizemizi uzatmaya gittigimizde bize yapilan dil sinavi hakkinda bilgisi olan varmi? yazili mi sözlü mü olarak yapiliyor? zorluk derecesi nedir? detayli bilgisi olan yazabilirmi?

lehrerin!

yabancilar dairesindeki görüsmem dün gerceklesti. vizemi uzattiktan sonra almanca ve almanca kurslari hakkinda bilgi veren bir bayanla görütük. sürekli almanca olarak konustu benimle ve dil seviyem hakkinda karar verdi. sansima görevli bayan Türk tü ve sonrasinda türkce konusarak islerimizi hallettik. bu herkese uygulanan birseymis. bilginize...

haberci

Alıntı yapılan: lehrerin! - Temmuz 07, 2010, 08:37:15 ÖS
arkadaslar yabancilar dairesine vizemizi uzatmaya gittigimizde bize yapilan dil sinavi hakkinda bilgisi olan varmi? yazili mi sözlü mü olarak yapiliyor? zorluk derecesi nedir? detayli bilgisi olan yazabilirmi?

Bildigim kadariyla almanyaya yeni gelen yabanci uyruklu kisiler,bagli oldugu yabancilar dairesinde oturumunu

uzatmaya gittiginde,görüsme esnasinda ordaki memur tarafindan sozlu olarak,sahsin almanca bilgisi degerlen-

dirilir ve seviye belirlenir,daha sonra ise oturdugu yere yakin gidebilicegi kurslarin listesi verilir..Dolayisiyla

yabancilar dairesinde yazili bir almanca seviye belirleme sinavinin yapildigini duymadim....

murgani

Alıntı yapılan: haberci - Temmuz 15, 2010, 11:15:56 ÖS

Bildigim kadariyla almanyaya yeni gelen yabanci uyruklu kisiler,bagli oldugu yabancilar dairesinde oturumunu

uzatmaya gittiginde,görüsme esnasinda ordaki memur tarafindan sozlu olarak,sahsin almanca bilgisi degerlen-

dirilir ve seviye belirlenir,daha sonra ise oturdugu yere yakin gidebilicegi kurslarin listesi verilir..Dolayisiyla

yabancilar dairesinde yazili bir almanca seviye belirleme sinavinin yapildigini duymadim....
Yazdiklarina Katiliyorum Fakat.Yabancilar Dairesinde Seviye Belirleme Testi Yapilmiyor Tam Tersi Kayit Olucagin Kurs Yerindeki Görevli Tarafindan Teste Tabi Tutuluyorsun.Yada Eyalet Eyalet Degisiyor.Bilemicem