16 temmuz cuma ankara a1 sınavı

Başlatan bymugur, Temmuz 20, 2010, 10:43:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bymugur

arkadslar ben 40 yaşında bi bayanım cuma günü sınava girdim ankaradan ve bugun cvp geldi 70 almısım geçmişim o kadar korkacak kadar zor bişi deil ama çalışmak lazım ben günde 11 saat çalıştım ve sonuçta geçtim Allah herkese kolaylık versin  :D ;D yuppi:)

dodo4132

Öncelikle hayırlı olsun. sizin adınıza sevindim. bende 28 temmuzda gireceğim. sınavdaçıkan mektup ve kelime kartlarında ne gibi kelimeler geldi acaba.

ask kızı

murgani

HAYIRLI UGURLU OLSUN.
öGRENMENIN YASI YOK,AZMINIZDEN DOLAYI TEBRIK EDIYORUM. okey:)

bymugur

anna die bi mektup çıktı konusmada kendını tanıtacaksın ardından da annemın ısmıyle yaşını bzım arkadslara eşinin yaşı ismi ankara kaç  klometre şehrinizi kodlatlattılar kartlarda genel herkese farklı çıkıo bana pencre çıktı ark top araba vs hepinize başarılar diorum o kdar korkulacak bişey yok sadece çok sakın kendınızı sıkmadan yapın ve sözlüde kendınızı ıyı tanıtın uzerınıze gelmezler sağlıcakla

ask kızı

Anna derken nasıl bi mektup hiç yazdıgınız mektupu tam olarak hatırlamıyormusun ki bize tam bilgi verseniz...

ask kızı

abla bu linke tıklayıpta mektuplara baksanda senn yazdgın mektup varsa bize yazarmısn https://almancax.com/forum/index.php?topic=9542.0