VİZEM ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIII

Başlatan leyla_29, Temmuz 29, 2010, 04:12:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leyla_29

ARKADAşLAR VİZEM ÇIKTIII yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) BİRAZ ÖNCE PASSIM GELDİ.
YOK BÖYLE BİR MUTLULUK   dance:) dance:) dance:) ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA HERKESE NASİP ETSİNN

Mutim

clap:) alkis:) OOO KARDESIM NASIL SEVINDIM BI BILSEN, ALLAH KALBINE GÖRE VERDI ISTE. SABRININ MÜKAFATINI ALDIN. INAN COK SEVINDIM HE....

haberci

Hayirli ugurlu olsun vizen,yeni hayatinda basarilar ve mutluluklar dilerim...

leyla_29

Alıntı yapılan: Mutim - Temmuz 29, 2010, 04:29:26 ÖS
clap:) alkis:) OOO KARDESIM NASIL SEVINDIM BI BILSEN, Allah KALBINE GÖRE VERDI ISTE. SABRININ MÜKAFATINI ALDIN. INAN COK SEVINDIM HE....
[/quo
HE HE ÇOK SAĞOL MUTİM KARDEşİM ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ SONUNDA İNAN YERDEMİYİM GÖKTEMİYİM BİLMİYORUM. YARDIMLARIN İÇİN AYRICA TEşşEKÜR EDERİM KARDEşİM.

leyla_29

Alıntı yapılan: haberci - Temmuz 29, 2010, 04:45:38 ÖS
Hayirli ugurlu olsun vizen,yeni hayatinda basarilar ve mutluluklar dilerim...

TEşEKKÜR EDERİM ARKADAşIM İYİ DİLEKLERN İÇİN. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.

DeLiyanginiM

Arkadasım coookk sevındım Hayırlı ugurlu olsun halayy:) halayy:)

Hadı bakalım ıstanbul kervanını bır bır yolluyoruz ıns sırada bız varızdır.

leyla_29

Alıntı yapılan: DeLiyanginiM - Temmuz 29, 2010, 09:03:41 ÖS
Arkadasım coookk sevındım Hayırlı ugurlu olsun halayy:) halayy:)

Hadı bakalım ıstanbul kervanını bır bır yolluyoruz ıns sırada bız varızdır.

Çok teşekkür ederim arkadaşım sevincime ortak olmanız çok güzel. Yüce rabbim seninde gönlüne göre versin. En yakın zamanda ailene kavuşursun inşAllah.

murgani

Hayirli Ugurlu Olsun Arkada$im.in$ Her$ey Istedigin Gibi Olur..ALLAH Yardimcin Olsun.

leyla_29

Alıntı yapılan: murgani - Ağustos 04, 2010, 07:47:20 ÖS
Hayirli Ugurlu Olsun Arkada$im.in$ Her$ey Istedigin Gibi Olur..Allah Yardimcin Olsun.
[/quot

Teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için Allah herkesin yardımcısı olsun en kısa  zamanda eşlerine kavuştursun.