bugün B1 belgesini aldim!!!!

Başlatan alibaba, Ağustos 12, 2010, 07:25:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alibaba

10.07.2010 tarihinde girdigim b1 sinavini basardim.Allah herkese nasip eder insAllah!

dodo4132

endoplazmikretikulum

HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDEşİM
GÖZÜN AYDIN
HEP HAYIRLI HABERLERINI DUYMAK UMUDUYLA
HAYATTA BAşARILAR

ask kızı

bu b 1 sınavı nedir bu sınav mecburimidir ben anlmaış degilim burdaki sınavı basardık derken birde oradadamı giricek resmen hayatımızı sınav yaptı bunlar

warum?

Karde bu B1 sinavi almanyaya geldiginde 600 saat kursa gidiyorsun sonunda bi sinav yapiyorlar kazanirsan kurtuluyorsun almanca seviyesinden yani ilerde issiz kaldiginda b1  belgen yoksa ve yardim almak istiorsan sana yardim veriolar ama kursabidaha gitmek zorunda kaliyosun veya alman vatandasi olmak istediginde b1 sertifikasi istiolar bunun disinda sen evliligini sürdürdükten sonra ve maddi olarak bi ihtiyacin olmadiktan sonra sana kimse bisey diyemez b1 icin ben b1 sertifikasini aldim ve simdi eylül ayinda meslek kursuna baslayacagim bunun  icin mutlaka b1 sertifikan olmasi lazim yani kisacasi senin elinde ister alirsin senin icin daha iyi olur derslere calisirsin almancani gelistirir her yerde isini kendin halledersin veya dilsiz ve sagir gibi bir ömür gecirirsin kendine uygun olani secmek senin elinde

ask kızı

tesekkür ederim bilgi verdiginiz için .....

warum?