Barzaniden sınırı aşan sözler

Başlatan Arzt, Ekim 21, 2007, 03:36:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arzt

Barzani'den sınırı aşan sözler!

Mesut Barzani'den güne damga vuran açıklama: "Kürt bölgesi hedef alınırsa kendimizi savunuruz. PKK'yı terör örgütü olarak görmüyoruz. Türkiye barışçıl çözüm sunsun!"
21 Ekim 2007 14:43

Erbil'in Selahattin semtinde Talabani'nin de katıldığı toplantının sonrasında konuşan Bölgesel Kürt Hükümeti Başkanı Mesut Barzani Türkiye ile PKK arasında çatışmada taraf olmayız. PKK'yı terör örgütü olarak görmüyoruz Türkiye PKK'ya barışçıl bir çözüm sunar ve PKK bunu kabul etmezse o zaman terör örgütü olduğunu öne sürebiliriz.

Barzani bu açıklamaları yaparken yanında bulunan Talabani'nin de yanında bulunması ve "bu açıklama Irak Devleti'nin görüşü değildir. Bölgesel Kürt Hükümeti'nin görüşlünü açıklamıştır" demesi dikkat çekti.

Toplantıyı takip eden dış basın temsilcileri Barzani'nin sözleri üzerine büyük şaşkınlık yaşadı.

Arzt

Türkiye PKK'ya barışçıl bir çözüm sunar ve PKK bunu kabul etmezse o zaman terör örgütü olduğunu öne sürebiliriz.

Bak bak lütfettiniz beyefendi hemen
Adama bak ya bunlar kendini ne sanıyor anlamadım ki

| Kubilay |

bunu okurkende son dakika gelişmesi vardı TV de onu da aktarıyım Gül: Barzani muhatabım değildir diyor zaten bu barzani sınırı aşalı çok olduda hala .... gerisi kafamda ama yazarsam banlanırım herhalde

| Kubilay |

bunlar kendilerini ne sanıyor bilmem ama iyi bir meydan dayağını hak ediyor bu adam

Arzt

Alıntı yapılan: | Kubilay | - Ekim 21, 2007, 03:39:50 ÖS
bunu okurkende son dakika gelişmesi vardı TV de onu da aktarıyım Gül: Barzani muhatabım değildir diyor zaten bu barzani sınırı aşalı çok olduda hala .... gerisi kafamda ama yazarsam banlanırım herhalde

Ya kardeş bunlar birşey değilde arkasındaki güçlere güveniyorlar şimdi daha söyliyecek çok şey varda hoş olmayan şeyler bunlar sam amcaları olmasa görürüm ben onları konuşmayı bıraktım kafalarını bile kaldıramazlarda işte.Dünyanın düzeni bu.Çark böyle dönüyor.

ayhan gündüz

Ah rahmetli Ecevit olacaktıki hemen ayşeyi tatile gönderir işi 24 saatte bitirirdi.
Ecevit Türk ordusunu kıbrısa hem türkleri hemde rumları kurtarmak için gönderdiğinde
amerikayı bile dinlememişti. Ya şimdi?......