B1 Kapsamindaki Konular Nelerdir?

Başlatan oguzhan_21, Ekim 06, 2010, 01:05:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan_21

Merhaba arkdaslar ,
B1 Sertifikasini alan arkdaslardan Bir ricam olacak..B1 sinavina kadar ,hangi konulardan sorumlu oluyoruz? Konulari tek tek yazarsaniz cok sevinirim.

Cok tsk edeirm

alibaba

selam kardesim b1 sinavinda almancanin tüm gramer bilgisinden sorumlu oluyorsun.b1 sinavinda konu ayrimi yapilmiyor.okulda sana almancanin tüm gramer bilgisi ögretilyor 640 saatlik bir kurs sonundada sinava giriyorsun.

xmcraex

640 saatin 400 saatini tamamladigi zamanda sinava girmeye hak kazanilior egerki kazanamassan 640 saat sonunda tekrar sinava gireceksin ve sinav ücertini cebinden ödüyorsun en 80 E civariydi.birde b1 deki sinav a1 gibi kolay degil özelliklede hören ve lesen bölümü
hören de 1 soru dinliyorsun 2 cevap isaretlemen gerekioyr vede tekrar dinleme imkanin yok lesendede bazi sorular sirf mantik sorusu aradiginiz cevabi 2-3 secenektede bulabiliyorsunz veyada hicbirinde bulamiyorsunz.önemli olan dikkat ve konsantre olmak

oguzhan_21

Öncelikle Tsk ederim arkadaslar;
Ben tam anlatamadim sanirim ..Benim  ögrenmek istedigim  , Konjunktiv1-2 veya diger konulara falan  yüzelsel mi bakiyoruz yoksa Isin püf noktasina kadar giriyormuyuz ?

Herkese Simdiden cok tsk ederim

xmcraex