Almanca B1 sinav sonucu ne zaman gelir

Başlatan Cenkyasi, Haziran 05, 2010, 12:07:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenkyasi

Merhaba

arkadaslar gectigimiz hafta B1 sinavina girdim ve sonucu ne zaman alacagimi bilmiyorum sizce ne kadar surecek bilgisi olan haber verirse sevinirim

Cenkyasi

cetince

bu sinavin aciklanma tarihi gunu yeryer degisebilir.ama benim bildigim kadariyla 4-6 hafta olmasi lazim.bu arada nasildi b1 sinavi biraz aciklarmisiniz.bende 2 hafta sonra gircem yeni geldim turkiyeden 1 yil oldu.b1 sinavini almazsam ne olur bilmiyorum bu konuda bilgin varsa yazarmisin.

Cenkyasi

cvp icin tskler

ben Almanya ya geleli 6 ay oldu sinava girdigimde 5 aylikdim 3 ay araliksiz hergun kursa gittim ve almanca icin praktikum yaptim sinav cok zor degildi konusma bolumunde not vermiyorlar b1 iyi seviye b1 yaterli a2 iyi seviye a2 yeterli ve a1 diye bolumleri var ve senin konusmana gore bu kutucuklari isaretliyorlar benim hepsi b1 iyi seviye idi sadece bir tane denetmen iki konuda b1 yeterli isaretledi onlara guvenerek gececegimi dusunuyorum ama sinavin zor olmadiginida gordum dinleme bolumunde kafan karissin diye dolayli yoldan anlatiyolar mesela patates kac para diyor soruda dinledigin bolumde sebzeler bugune ozel indirim hepsi 3 euro diyor ama sen patates dedigini duymuyorsun

okuma bolumunde ornegin ana okulu hakiinda tanitim kagidi var soruda diyorki cocuklarin cani sikildiginda eglenebilicekler mi diyor

okuma metninin icinde cocuklarimiz icin oyun odamiz film odamiz filan var diyor sende burdan sunu cikarman lazim cocuklarin cani sikildiginda yapabilecekleri isler var yani

gibi gibi biraz dikkat eden herkes gecebilir

muni

merhaba,yakında benimde b1 sınavım var,konusma bölümünde neler sordular?nasıl bir resim gösterdiler?yazarsanız sevinirim

Cenkyasi

konusma bolumunde standart tanitimini yapiyorsun daha sonra sana hayatinla ilgli bir kac soru soruyolar calsiyormsuiun falan filan daha sonra bir resim var o resimde mesela alisveris yapan bir kadin kolunda bir sepet etrafinda sebze meyveler var sen bunu soyleysince si hangi sebzeleri meyveleri seversiniz diyor mir muhabet aciyor

diger arkadasin resminde ise meyveli yogurt yiyen masada tabak icinde meyve olan bir resim vardi

daha sonraki temada bi konu veriyorlar ortak benim konum iyi bir arkadasinizin atesi var evde yalniz yasiyor sizde ona yardim etmek istiyorusunuz ne yaparsiniz

ambulans hastane mi yada kendin mi yardim edersin
cani sikilmasin diye ne yaparsin
onun duzelmesi icin ilac mi verirsin yoksa corba filan mi yaparsin diye soru geliyor
seni konusturmak icin detay yapiyorlar meserla sen ilac veriririm dersen aslinda ufak seyler icin ilac almak sagliga zararliymis diyo
bunun ustune sende fikrini savunuyorsun
sanki arkadaslarinla oturmussun bi icki masasina oyle muhabet ediyorsun biri muhalefet oluyor biri seni destekliyor gibi  bir olay

xmcraex

sinav sonucu 4-6 hafzta icinde geliyor kardes tabiki bu söyledigim almanya/berlin icin gecerli diger eyaletleri bilmiyorum

muni

Alıntı yapılan: Cenkyasi - Haziran 18, 2010, 11:03:13 ÖÖ
konusma bolumunde standart tanitimini yapiyorsun daha sonra sana hayatinla ilgli bir kac soru soruyolar calsiyormsuiun falan filan daha sonra bir resim var o resimde mesela alisveris yapan bir kadin kolunda bir sepet etrafinda sebze meyveler var sen bunu soyleysince si hangi sebzeleri meyveleri seversiniz diyor mir muhabet aciyor

diger arkadasin resminde ise meyveli yogurt yiyen masada tabak icinde meyve olan bir resim vardi

daha sonraki temada bi konu veriyorlar ortak benim konum iyi bir arkadasinizin atesi var evde yalniz yasiyor sizde ona yardim etmek istiyorusunuz ne yaparsiniz

ambulans hastane mi yada kendin mi yardim edersin
cani sikilmasin diye ne yaparsin
onun duzelmesi icin ilac mi verirsin yoksa corba filan mi yaparsin diye soru geliyor
seni konusturmak icin detay yapiyorlar meserla sen ilac veriririm dersen aslinda ufak seyler icin ilac almak sagliga zararliymis diyo
bunun ustune sende fikrini savunuyorsun
sanki arkadaslarinla oturmussun bi icki masasina oyle muhabet ediyorsun biri muhalefet oluyor biri seni destekliyor gibi  bir olay

tesekkur ederim

cetince

ya bu b1 alamazsak ne oluyoya yani tekrar 300 saat aypcam biliyorum ama onuda alamam diye korkuyorumya.bunun sonu ne ya anlamiyorum bunu alamayan bi dunya insan var napcaklar bole.sprechendan cok korkuyorum kelime dagarcigim azya.ama kendimi rahat tanitirim aciklayici sekilde resimle ilgili yorumda yaparim ama hocanin soracaklarinin anlayamam diye korkuyorumya a2 alabilsem en azindan

murgani

Alıntı yapılan: Cenkyasi - Haziran 05, 2010, 12:07:07 ÖS
Merhaba

arkadaslar gectigimiz hafta B1 sinavina girdim ve sonucu ne zaman alacagimi bilmiyorum sizce ne kadar surecek bilgisi olan haber verirse sevinirim

OO Kardesim Hayirli Ugurlu Olsun Sen Gecersin Yawww :))
Kardesim  Sana Seviyorum :)

Cenkyasi

walla halen gelmedi sinav sonucu 3 hafta oldu beklemekden kafayi yiyicem
murat saol kardesim hayirli olsunn
konusma bolumunden korkmayin zor degil

xmcraex

kafani takma hocalar o kadar zor sorular sormuyorlar senin anlayacagin sekilde tane tane konusuyorlar vede takildigin zaman sana yardimci oluyorlar.2.si sertifikayi alamassan sanirim pekde bisey olmuyor yalniz burada e´gitimine devam etmek istersen yada ausbilding yaparken gerekli olabilir

unbalanced

bende ekim 1 de b1 sinavina girdim ama sanirim b1 sertifika alamayacagim.yinede emin degilim.a2 alsam bari.bizede 4-6 hafta sürüyo dediler bekliyorum heyecanla.herkese basarilar.