Viele Grüße!!..

Başlatan Fizik-ci, Ağustos 13, 2007, 02:12:16 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kann ich deutsch lernen?

ich kan mit der zeit lernen
30 (90.9%)
oder ich kan nicht
3 (9.1%)

Toplam Oy Verenler: 30

kenyil

Na palım dinlerim ama hastası degilim kuzen gibi , benim yanimda canli Saz calcaksın kendimden gecerim,
Saz benim daha cok hosuma gidiyor ama tulum olsun kemence olsun dinlerim yinede ara sıra ,
isteyenler assagıdaki linklerden
Yusuf Cemal Keskin'in videolarini seyredebilirler ...

https://www.youtube.com/profile_videos?user=EMREKOLBASAR&p=r

Videolarin tamami kuzenim EMRE KOLBASAR tarafından upload edilmistir...
Keyifli seyirler...

nachtigall

saadete gelelim beyler.
konu basligi kolbasti veya kemence degil

;)

duygusu

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten çok güzel bir şekilde açıklamalı anlatılmış herşey herkese çok teşekkürler
firdevs arkadaşım bende senin gibi aile birleşimi ile almanya'ya gidicem şuan eşim orada ben almanca öğrenmeye çalışıyorum azmin elinden herşey gelir derler çok azimliyim inşAllah en kısa zamanda öğrenicem ama kafama takılan bikaç soru var sana danışabilirmiyim acaba şimdiden cok teşekkürlerrr. herkese başarılarrr.

karaveysel2004

arkadaslar ezberlemeyi birakin bir konuyu etberliyorsunuz arkasindan gelen konuya odaklandignizda eskisini unutuyorsunuz konulari anlamaya calisin bunun icinde hikaye kitaplari okumaya calisin örnegin pamuk prenses ve yedi cüceler zaten türkcesini biliyosunuz anlamakta zorlanmazsiniz bu arada hosgeldin nursen

Brise

ARKADAşLAR Bİşİ SORUCAM şİMDİ WİE GEHT ES? DİYE SORDUĞUMUZDA NA JA, ES GEHT DİYE Bİ CEVAP DUYDUM ORDA Kİ NA NE ANLAMA GELİYOR

jentzsch

Brise

esma 41

Alıntı yapılan: Brise - Ekim 22, 2007, 01:02:08 ÖÖ
ARKADAşLAR Bİşİ SORUCAM şİMDİ WİE GEHT ES? DİYE SORDUĞUMUZDA NA JA, ES GEHT DİYE Bİ CEVAP DUYDUM ORDA Kİ NA NE ANLAMA GELİYOR

Bu yaziyi bir yerde daha okumustum :D.
Gözüm bir yerden ISIRIYOR .:D

Brise

ya cevap alamazsan dimi :)) çatlardım...

aschil

arkadaşlar kimse yokmu  acilen yardım gerek :(

PELSIN

Alıntı yapılan: aschil - Kasım 11, 2007, 01:45:01 ÖS
arkadaşlar kimse yokmu  acilen yardım gerek :(

hayirdir ne bu panik,acil yardim istiyon.hele bir yaz  cok insan var burda, birimiz yardim ederiz ;D

suheda.s

slm bende valla 5 dakka olmuştur kayıt olalı.güzel bi site ben açıköğretim 3 sınıfım iktisat.almanca biliyorum unutmyayım die burda almanca konuşayım dedim iii gelecek bana.böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler.

nachtigall

tmmm da kardeism yardim istiyon ama yardimin konusu yok.

wie kann ich dir helfen, du uns nicht dein Problem schreibst.
ich empfehle dir, dass du immer auf deustch schreiben sollst.

viele Grüsse