15 EKİM A1 SINAVI TECRÜBELERİ

Başlatan edat, Ekim 15, 2010, 06:11:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

Alıntı yapılan: edat - Ekim 20, 2010, 07:57:18 ÖS
halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  arkadaslaaarrrr kazandiiiiimmmmm hemde 90 puanla yuppi:)  yuppi:) bugün benim bayramim alkis:) hic kursa gitmeden böyle bir puan aldigima hala inanamiyorum dance:) yasasiiinnnn yuppi:)  alkis:)  halayy:)

ayy hadi yaa inan çok sevindim.tebrik ederim arkadaşım darısı başıma artık..maşAllah çok iyi bipuan almışın..

Serpil çiçek

Bende gireceğim sınava yakın bir zamanda, ortam nasıldır neler nasıl çıkıyor neye dikkat etmem lazım geliyor .... ve ben strese giriyorum ki daha girmeden :((

gokin

Alıntı yapılan: edat - Ekim 20, 2010, 07:57:18 ÖS
halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  arkadaslaaarrrr kazandiiiiimmmmm hemde 90 puanla yuppi:)  yuppi:) bugün benim bayramim alkis:) hic kursa gitmeden böyle bir puan aldigima hala inanamiyorum dance:) yasasiiinnnn yuppi:)  alkis:)  halayy:)

kardesim sana demedimmii kazanacaksin diyee hadi hayirli olsun ;)

Mutim

Sevgili kardesim seni cani gönülden tebrik ederim.. Sinavla bilgilerini bruada paylasirsan , sinava girecek olan kardeslerimize ufakda olsa yardimci olmus olursun.. sevgiler.

edat

Alıntı yapılan: zuzuma - Ekim 20, 2010, 08:54:52 ÖS
ayy hadi yaa inan çok sevindim.tebrik ederim arkadaşım darısı başıma artık..maşAllah çok iyi bipuan almışın..

çok teşekkürler arkadaşım gerçekten hiç kursa gitmeden bukadar puan alabileceğimi düşünemezdim bile çok mutluyum..darısı inşAllah senin başına halayy:)

edat

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ekim 20, 2010, 09:02:09 ÖS
Bende gireceğim sınava yakın bir zamanda, ortam nasıldır neler nasıl çıkıyor neye dikkat etmem lazım geliyor .... ve ben strese giriyorum ki daha girmeden :((

slm arkadaşım sınava istanbuldamı gireceksin? benim sana tavsiyem burdan mutimden aldığın kartlara çalış (almadıysan e mailini atarsan yollayabilirim).aynı zamanda mutlaka goethenin internet sitesindeki deneme sınavına çalış çünkü birebir benzeri geliyor..burdaki arkadaşlar biliyor bende çok stres yaptım hatta günleri sayıyordum artık bi ara ama bak sonuç hiç kursa bile gitmeden 90 puan aldım yuppi:) darısı senin başına artık.stres yapma orada kimseyle konuşma..hören de çok ii konsantre ol ve dinle çünkü 3 şıktan 3ünüde söylüyorlar sen en çok aklına yatanı işaretle ve o sorunun üzerinde fazla durma geç.mektuba bolbol vaktin kalacak zaten korkma..sprechen zaten öğleden sonra yapılıor oradada kendine güven kağıda bakmadan kendini tanıtmaya çalış.bana ayrıca babamın adını yaşını sordular ve kodlattırdılar.yanımdakilere ise eşlerininkini..

edat

Alıntı yapılan: gokin - Ekim 21, 2010, 12:23:59 ÖÖ

kardesim sana demedimmii kazanacaksin diyee hadi hayirli olsun ;)

evet arkadaşım valla bana çok moral verdin Allah razı oldun desteğinden ötürü çok teşekkür ederim
mektupta yanlış yazdım kesin geçemem diye düşünürken bu puanı görünce gerçekten şok oldum yuppi:)
artık stres bittimi yenimi başlıyor bilmiyorum funny:)

edat

Alıntı yapılan: Mutim - Ekim 21, 2010, 12:27:19 ÖÖ
Sevgili kardesim seni cani gönülden tebrik ederim.. Sinavla bilgilerini bruada paylasirsan , sinava girecek olan kardeslerimize ufakda olsa yardimci olmus olursun.. sevgiler.

mutim sanada  çok teşekkür ederim böyle bi site olmasaydı ben o kartlara ulaşamayıp çalışamasaydım 90 puanı rüyamda görürdüm ancak ya:) Allah burdaki iyi niyetli herkesten razı olsun iyiki böyle bi site var.tabiki sınava girecek arkadaşlara tavsiye vereceğim sen merak etme  kur;) çünkü benim bu siteden aldığım tavsiyeler çok işime yaradı sınavda..tüm arkadaşlara ii puanlı sınavlar diliyorum..