18 Ekim a1 sinavi Izmir

Başlatan poetry, Ekim 18, 2010, 09:28:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poetry

Merhaba  arkadaslar-Bugun sinava girdim.Genel olarak kolaydi.Hören ve spcrehen beni zorladi.Lesen ve schreiben guzel gecti.schreibenda konu: Ben seyahate cikmak istiyorum.arkadasima evimin anahtarini birakmak istiyorum.nereye gidecegim,ne kadar evde olmayacagim?ve arkadasimdan onun telefonunu, adresini istiyorum.
spcrehen kisminda ise yanimdaki arkadaslarin davranislari muhabbetleri sebebiyle tam bir felaketti.tum konsantrasyonum alt ust oldu.biy 4 kisiyi yarim saat basbasa biraktilar.ben hic konusmasamda mecbur dinledim-ayrica sinav esnasinda yanimda bulunan kisi bana surekli sinav boyunca mudahele etti.tabi hoca da ona mudahale etti ama ne fayda.ben alt ust olduktan sonra.yani sozlu sinavdan kendini tanitma ve sadece 2 tam sordugum soru ve iki tam cevabim oldu.puanlar gitti.okuma ve yazmadan tam puan alabilirsem ve diger 2 bolumden de eksigi tamamlayabilirsem azicik umudum var gibi baraji gecmeye.insAllah kazanirim.insAllah benim gibi tum emek harcayan arkadaslar kazanir.

poetry

alkis:)  alkis:)
Sonuclarim geldi arkadaslar 72 almisim.Allah a sükürler olsun.sertifikami da aldim.Tum arkadaslara basarilar dilerim.InsAllah herkes kazanir. dance:) dance:)

zuzuma

gözünaydın tebrik ederim ..inşAllah bende geçmişimdir.senle aynı sınava girdik galiba..benim sonucum hala elime ulaşmadı.senmi gidip aldın kargomu getirdi?

poetry

tesekkür ederim.ben kendim gittim aldim.yoksa aksama ancak gelirdi.emin ol sen de kazanmissindir.simdiden tebrik ederim seni.

Serpil çiçek

ne güzel tebrik ederim arkadaşım. sevindim senin adına. :)